evo da se i ja malo oglasim...
dakle....posto se svi ovde hvatjaju mog imena kao nekoga ko ivanu pomaze..STO JE TACNO...ali ovde postoji velika greska i zabuna......
posto je i moje ime upetljano u celu ovu pricu oko nejogivh priprema ja sam vec negde rekao da neuspeh njegv je i moj neuspeh...
to kako ja znam da izlgeda na takmicenju to znaju svi..a to ne moze da bude slucajno u to mozete da budete uvereni...
potvrda toga su i mnogi momci koje sam spreamo prethodnih godina kako iz slovenije ,a tako i saveti koje sam davao momcima iz nase zemlje....ko hoce od njih..moze to i ovde da potvrdi slobodno..
ALI OVO!!!!!
OVO JE RAZOCARANJE ZA MENE....MNOGO SAM RAZOCARAN A NAROCITO LJUT....
iz prostog razloga....sto gospodin ivan meni ni u jednom jedinom segmetnu nije spomenuo ovo takmicenje...
ALI NI JEDNOM NAZNAKOM NI BILO CIME....!!!!!!!!...ja nisam znao za vovo.
ali sada..kada malo bolje razmislism...poptuno mi je jasno da je sva njegova paznja bila usmerna ka ovom usranom tkamicnjeu...jer mi nije bilo jasno iz kog razloga me je na treningu nogu ispitivao o punjenju i praznjenju....te je posing gace navodno uzeo da ih kroji po meri..ali eto..ispadne da sam ih pozjamio za takmicenje....itd..itd..itd.......
SVE POPTUNO JASNO...
i sto je najstrasnije....forma je gora nego kada je bio kod mene u backoj [palancu!!!!!!!!
nisma sumnjao ni jednog trenutka u njega..ne u sebe..nego u nejga....ali eto..ispotavilo se da ipak bi trebalo.........
dakle..posto me je ovako jako JAVNO POSARO..I UPETLJAO MOJE IME U NESTO ZA STA JA NISAM ZNAO,JER U PROTIVNOM BIH POPTUNU ODGOVRNOST PREZUEO NA SEBE....pored svega sto polako pocienjem da verujem da on i ne radi obno sto sam mu ja rekao....vec da radi po nekim svojim programima..
OVAKO...OGRADJUJEM SE U SVE I JEDNOM SEGMETNU OD OVOGA STO JE IVAN URADIO OVDE!!!
ISKRENO...MNOGO SAM LJUT...JER OVO MI NIKAKO NIJE TREBALO ZA DOBRO JUTRO DA VIDIM,ALI ETO..BOZE MOJ.......
DESAVA SE I TO....
nikada necu moci da shvatim sta se desava u celoj prici....dali covek nema zahvalnosti,obzira,osecaja..bilo cega......prema nekome ko nesebicno pokusava da mu pomogne?
neka ivan samo proba da zamisli kako bi se osecao milos...ili chad...ili bilo ko od trenera da mu neko kome oni nesebicno pomazu,pa cak da je i za novac kako to neki naplacuju...takmicar izadje na neko takmicenja..bez njihovg zanja..bez uradjenog plana....bez icega???
mnogo me je ovo razocaralo......ako se ti ne stidis onoga sto si uradio ovde......
EVO..JAVNO PRIZNAJEM...JA SE STIDIM SVOG ZNANJA I REZUALTATA KOEJG SI URADIO!!!!!!!!
nemam bas neku dugacku karijjeru kao trener....ali svi momci koje sam trenirao..od sase peteka do naseg marka petrovica,pa cak i velicine u ovom sprotu su me ponekad pitali za savete kako igro milanovic,marko dimitrijevic da ne nabrjam sada...nikada se nisam ni libio da dam savet a svaki njihov usph sam iskreno dozivljvao kao svoj...jer bez obzira dali ja igoru trebam recimo ili ne....i naravno da ne trebam,jer je to igro dokazao milion puta...ali na pitanje recimo o unosu soli...pa sve do nekih drugih ozbikljnijih stvari ja sam rekao..mada je to neznatan deo..ja sam ponosan na to sto su mene u opste pitali...
i sada ovo......UMESTO DA SE PONISIM KAO DO SADA....ovaj izlazak..i ovo ponasanje..i ovaj nacin postovanja nekoga i necega....MENE JE STID....
i da neko ne shvati krivo...ivanu nikada nisam rekao da ce da bude prvi....cak sto vise..rekao sam da se zna za koga je rezervisano mesto ove godine i da je to HANS.....ali sam verovao da froma treba da bude onakva kakva sam ja zamisljao..pa gde bude...nije bitno...bitno da se uradi ono sto je zacrtano..a to ej bila FORMA...a ne plaman.
toliko