Pa sto se tiche organizacije bilo kog takmicenja, uvek se gleda materijalna dobit, ali to se ne moze menjati...
Ja bih ipak voleo vishe takmicenja.. i definitivno bi voleo da ljudi budu ipak malo samokriticni i realniji
....stari,ti nemozes da shvatis sustinu problema.......a meni se bas sada i e ubedjje tebe zasto ej to tako kako je...
ali evo ti samo jedan kljucni problem...CEMU VISE TAKMICENJA KADA NE MOZEM NI NA 2 OSNOVNA DA SAKUPIMO DOVOLJAN BROJ TAKMICARA...
ko kaze da nema takmicenja..evo imas ovde kod mene svake goidne u nekoj vukojebeni koaj se zove mladenovo i to je selo sa 1500-2000 stanvnika..i tamo jeda likredovno organizira mladenovo open....
brate...pa to treba videti...tamo sam jedno otisao i veruj da me je bilo sramota....mene koi je sedo u publici...bilo me je sramota...
takmcari su uglavnom bili trakotristi sa obliznje farme tj VU karadjordjevo ako znas gde je to.....
takmcinej sa traktorsite i soferre i jos kada to sve zacinis sa gomilom klinaca koji naginju ka anoreksiji.......NISI U PRAVU..jer kako sam ti vec rekao.....zbog toga sto na takvim takmcienjima budale koje su iskomplekisrane sa svojim izlgedom traze priliku mesto...