gle almire uz svaki respect,tebe ni ne pzoznajem..ali ovaj mladic....glupo je komentaristai da NIJE SPREMAN.....rec SPREMAN,podrazumeva nesto kada promasis forumu,bude zaliven,definicju nisi uradio kako treba...RAZLOZI ZA TO NISU BITNI...ALI SI NE SPREMAN...
ali..ovaj momak nema nikakve veze sa tim..jednsotavno je zalutao ovde na binu i veruj da ja pzonajem barem 20 momaka koji izlgedaju bolje od njega a da u zivotu nisu u teretanu ni usli..
znaci..ovde ja ne govrim da ovom momku ne treba poticaj da radi bolje,ali ga treba upozoriti na to da je daleko do toga da se takmici....
o cemu pricam......ovaj momak mozda izlgeda u svojoj teretani i medju svjim vrsnjacima najbolji.....ali to ne mora da znaci da treb da izadje na body budlding takmicenje jer tako ne samo da sramoi sebe nego i ovaj sport///
znaci....treba da se uradi selekcija i odamh da se na mernje odstrani neko ko ne zadovoljava barem minimum nekih standarada..
verujem da sam u vom sprtu malo duze od tebe i an osnovu toga ti govrim ove stvari..
znaci..dosta je bilo toga da se publika umire od smeha kada se pojavi neko do ovakivh momaka i onda prilikom toga jos izodi grimase na bini..
ovo isto govrim i ZA SVE KATEGORIJE....ne treba da se zbog masovnosti ili sponzora nabija i kurta i murta u takmicenje...
to je sramota za ovaj sport...