pa dobro..to je greka i problem kod svih ansih takmicenja....NEDOSTATAK TAKMICARA..i onda da bi se ispunile neke osnovne norme tj broj takmicara dopsut se svima da izadje..
slazem sa sa konstaticijom da bi trebalo da se ispunjavaju neke norme na takmicenjima tj da se pojedinci odstanjjuju vec na merenju...ali eto...
ja sam recimo iamo problem akda neko ko nema veze sa body buildingom tj gospoda iz prijedora od kuda su one slike tj konrento "gospodin"PREDRAG HAJRANOVIC ili kako se vec preziva nije ni bitno.....
izmislja pravila.....pa sam aj tako zavrsio u teskoj kategorija iako to nije moja kategorija jer je njemu palo na pamet tj izmslio je pravilo po kojem NE MOZE DA SE ODRZI AKTEGORIAJ AKO NEMA 3 TAKMICARA!!!!!!!
to je najveca glupsot koju sam ikada u zivotu cuo,,,,,1 takmcar 1 kategoriaj..to je pravilo..bez obizra na sve...
ali eto....ja sam zbog takvih ,pa necu da ih iemnujem,morao da se takmcim u teskoj kategoriji......
i sto ej antuzinije...na kraju akda su neki videli da sam ja prijavljen u tesku aktegoriju ..e onda su oni iz vetrena otisli u polutesku...
menjanje kategorija posle merenje...>?>
?...hahahahhahahahah.....i to je jedno novo pravlio po receptui toga gospodina...
ma...to je trebalo da se vidi.....to je sramota za ovaj sprot sto takvi ljudi rade sve samo da bi imali korsit iz svega toga,...njih boli za sve..
i sto je najtuzinije...TO JE SVE GLEDAO MINSITAR ZA SPORT U VLADI BH....!!!!!/....e to je bilo extremno.....
sramota