Novembar 24, 2024, 11:48:51 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Sta vi mislite o ovom momku?  (Pročitano 11588 puta)

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
Sta vi mislite o ovom momku?
« poslato: Februar 18, 2006, 10:31:09 posle podne »
Sta vi mislite o ovom momku koji je bio na ovom takmicenju..
Meni se cini da je malo precenio sebe i svoj izgled..  mozda ja gresim... a mozda je i losha slika...

Trofej Beograda u Bodybuildingu
27. maj 2005. godine

Muškarci juniori - do 80kg

[ TAKMICAR SA LEVE STRANE ]

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
Re: Sta vi mislite o ovom momku?
« Odgovor #1 poslato: Februar 18, 2006, 10:33:32 posle podne »
TAKMICAR U SREDINI..

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #2 poslato: Februar 18, 2006, 10:41:53 posle podne »
Da budem iskren, ni meni nije jasno sta je momak radio na tom takmicenju.. pa zar nemaju neke minimalne norme koje se trebaju ispuniti..

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #3 poslato: Februar 18, 2006, 10:45:36 posle podne »
Ja se stvarno izvinjavam decku, ali morao sam da postavim ovu temu..

Verujte mi da ozbiljno razmisljam da se spremam za taj kup sledece godine.. ovi pored njega su dobri..  ali on je malo zalutao...  kad moze on, zasto ne bi mogao i ja..  

Pa da za godinu dana, moja slika bude na forumu, na istoj ovoj temi

Sta vi mislite o ovom momku [meni] ?   :D  :D  :D  :D

Da nije malo zalutao  :D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #4 poslato: Februar 19, 2006, 09:33:15 pre podne »
pa dobro..to je greka i problem kod svih ansih takmicenja....NEDOSTATAK TAKMICARA..i onda da bi se ispunile neke osnovne norme tj broj takmicara dopsut se svima da izadje..

slazem sa sa konstaticijom da bi trebalo da se ispunjavaju neke norme na takmicenjima tj da se pojedinci odstanjjuju vec na merenju...ali eto...

ja sam recimo iamo problem akda neko ko nema veze sa body buildingom tj gospoda iz prijedora od kuda su one slike tj konrento "gospodin"PREDRAG HAJRANOVIC ili kako se vec preziva nije ni bitno.....

izmislja pravila.....pa sam aj tako zavrsio u teskoj kategorija iako to nije moja kategorija jer je njemu palo na pamet tj izmslio je pravilo po kojem NE MOZE DA SE ODRZI AKTEGORIAJ AKO NEMA 3 TAKMICARA!!!!!!!

to je najveca glupsot koju sam ikada u zivotu cuo,,,,,1 takmcar 1 kategoriaj..to je pravilo..bez obizra na sve...

ali eto....ja sam zbog takvih ,pa necu da ih iemnujem,morao da se takmcim u teskoj kategoriji......

i sto ej antuzinije...na kraju akda su neki videli da sam ja prijavljen u tesku aktegoriju ..e onda su oni iz vetrena otisli u polutesku...

menjanje kategorija posle merenje...>?>???????...hahahahhahahahah.....i to je jedno novo pravlio po receptui toga gospodina...

ma...to je trebalo da se vidi.....to je sramota za ovaj sprot sto takvi ljudi rade sve samo da bi imali korsit iz svega toga,...njih boli za sve..

i sto je najtuzinije...TO JE SVE GLEDAO MINSITAR ZA SPORT U VLADI BH....!!!!!/....e to je bilo extremno.....

sramota

Zoka

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Februar 19, 2006, 10:16:43 pre podne »
Ima li kakvo takmicenje za nas preko 40 :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #6 poslato: Februar 19, 2006, 10:40:46 pre podne »
naravno....to je kategorija masters......preko 40 godina..

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #7 poslato: Februar 19, 2006, 11:02:06 pre podne »
Citat: pedjos
pa dobro..to je greka i problem kod svih ansih takmicenja....NEDOSTATAK TAKMICARA..i onda da bi se ispunile neke osnovne norme tj broj takmicara dopsut se svima da izadje..

slazem sa sa konstaticijom da bi trebalo da se ispunjavaju neke norme na takmicenjima tj da se pojedinci odstanjjuju vec na merenju...ali eto...

ja sam recimo iamo problem akda neko ko nema veze sa body buildingom tj gospoda iz prijedora od kuda su one slike tj konrento "gospodin"PREDRAG HAJRANOVIC ili kako se vec preziva nije ni bitno.....

izmislja pravila.....pa sam aj tako zavrsio u teskoj kategorija iako to nije moja kategorija jer je njemu palo na pamet tj izmslio je pravilo po kojem NE MOZE DA SE ODRZI AKTEGORIAJ AKO NEMA 3 TAKMICARA!!!!!!!

to je najveca glupsot koju sam ikada u zivotu cuo,,,,,1 takmcar 1 kategoriaj..to je pravilo..bez obizra na sve...

ali eto....ja sam zbog takvih ,pa necu da ih iemnujem,morao da se takmcim u teskoj kategoriji......

i sto ej antuzinije...na kraju akda su neki videli da sam ja prijavljen u tesku aktegoriju ..e onda su oni iz vetrena otisli u polutesku...

menjanje kategorija posle merenje...>?>???????...hahahahhahahahah.....i to je jedno novo pravlio po receptui toga gospodina...

ma...to je trebalo da se vidi.....to je sramota za ovaj sprot sto takvi ljudi rade sve samo da bi imali korsit iz svega toga,...njih boli za sve..

i sto je najtuzinije...TO JE SVE GLEDAO MINSITAR ZA SPORT U VLADI BH....!!!!!/....e to je bilo extremno.....

sramota

SRAMOTA - to je preblaga rijec.
Svasta sam cuo, npr. da momci sa 22-23 godine budu u juniorima ali preko toga se i moze preci.. ali ovo sto si ti napricao.. ufffff

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #8 poslato: Februar 19, 2006, 11:05:45 pre podne »
e pa to ti je kada se svako petalja u ovaj sport i gleda da iz ovaga izvuce samo sto vise love

Van mreže Binais_Begovic

• VIP
  • Middleweight Member
  • Team Milos
    • http://www.Binaisbegovic.com
« Odgovor #9 poslato: Februar 19, 2006, 11:32:41 pre podne »
hehe pa mora negdje da se pocne. ja mu se divim jer je imao hrabrosti da ucestvuje! Posto je junior to je pravo vrijeme da dobije iskustvo i nacu da drzi dijetu i sve te stvari. Zato postoje takmicenja za pocetnike da i cak i oni koju su na pocetku karijere imali sansu da stani na bini!

Van mreže Agressive

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #10 poslato: Februar 19, 2006, 12:32:56 posle podne »
Juniori su do koliko godina?

Van mreže Wladimir

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #11 poslato: Februar 19, 2006, 12:38:48 posle podne »
Dok ne napunish 22 godine,mislim na takmicenje u Srbiji

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #12 poslato: Februar 19, 2006, 12:51:44 posle podne »
Citat: Binais
hehe pa mora negdje da se pocne. ja mu se divim jer je imao hrabrosti da ucestvuje! Posto je junior to je pravo vrijeme da dobije iskustvo i nacu da drzi dijetu i sve te stvari. Zato postoje takmicenja za pocetnike da i cak i oni koju su na pocetku karijere imali sansu da stani na bini!
..da/..ali nemozes da stknes iskutvo na taj ancin sto ce drugi da ti se smeju...a treba da se smeju je r ne trab da se dozvli da se izlazi na ovaov nacin..ovo je sramota sto momka neko odmah nije upozorio i rekao mu da bolje da stkene iskustvo iz publike.....

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #13 poslato: Februar 19, 2006, 01:05:58 posle podne »
Citat: DoctorRossi

Ja sam mislio da je internacionalno pravilo da su juniori do 21. godine?
Sad sam malo zbunjen.. znaci zavisi od pravila u pojedinim savezima i drzavama?

Van mreže Binais_Begovic

• VIP
  • Middleweight Member
  • Team Milos
    • http://www.Binaisbegovic.com
« Odgovor #14 poslato: Februar 19, 2006, 01:12:04 posle podne »
Citat: IFBBPro
Citat: DoctorRossi

Ja sam mislio da je internacionalno pravilo da su juniori do 21. godine?
Sad sam malo zbunjen.. znaci zavisi od pravila u pojedinim savezima i drzavama?

Internacionalno do 21 ali na nekim nacionalnim takmicenjima kao u Svedskoj npr i do 23!