SCITEC-ov creatin je totalan shit. Ne mogu da verujem kako sam se zavebao!! Prodavac mi je u KG-u ishvalio taj creatin - u pitanju je ULTRAPURE. Uzimam vec tri nedelje, treniram bas kao zivotinja, jedem samo kvalitetnu hranu kao svinja, svaki dan ULTIMAT-ov GLUTAPURE 20g i UNIVERSAL-ov ANIMALPAK 2 sata pred trening, naravno sve to propraceno WHEY-om ( oko 3-4 shake-a dnevno). Sve sem kreatina uzimam oko 3 meseca u slicnim kolicinama. Ocekivao sam od ovog kreatina barem neki pristojan rezultat.Ljudi kroz 20 i neki dan tezi sam samo 2kg, razliku u velicini misica gotovo da i ne primecujem, u snazi vrlo malo. Imam 25 god i pre 4 god sam probao TWINLAB-ov kreatin(pakovanje od 1kg), "otezao" sam 6-7kg za vreme koriscenja, tako da sam sigurno responder. Nadao sam se barem pristojnom rezultatu od ovog kreatina, ali.....
Savet svima izbegavajte SCITEC u sirokom luku, TOTALNI SHIT!!!!!! Nadam se da ce sto vise ljudi procitati moj post i da ce uvoznik ostati sa neprodatim kolicinama ovog
(ne znam kako da ga nazovem)
kreatina. Sta li su stavili u njega?? Ima li kakvih toksicnih supstanci. Voleo bih da podelim svoja iskustva sa ljudima koji su oprobali SCITEC-ov kreatin takodje. Inace se bavim sportom vec 12 god (atletika 2 god, box 2,5 god, kosarka, tenis, snowboard 2-3 meseca u sezoni, BMX flatland, teretana zadnje 3 god aktivno i jos 4 pre toga periodicno). Razmisljem da prestanem da ga uzimam i da ga "pregazim" sa recimo Labradom ili da nastavim da uzimam SCITEC jednostavno zato sto sam vec dao pare za to SR*NJE ali u malo jacim dozama posto sam fazu punjenja odavno zavrsio, kada sam video da jako slabo radi ili cak da ne radi uopste popeo sam dnevnu dozu na 5g pre i 10g posle treninga, mozda je jos malo popenjem na 20g (dodam jos 5g i ujutru), ako se uopste odlucim da nastavim da ga uzimam. Ako moze jedan savet. Razmisljam da dodam jos i TWINLAB Tribulus, cisto da pojacam malo sintezu proteina,
ima li ko kakva iskustva sa tribulusom? 8O