Novembar 16, 2024, 05:27:44 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: KREATIN  (Pročitano 825474 puta)

Van mreže thcc

• Član
  • *
Re: creatin
« Odgovor #240 poslato: April 21, 2006, 04:14:47 posle podne »
posto sam planirao da sa ortakom uzimam kretain
znaci da zaboravim samo pravilna ishrana ?

Van mreže Lonsdale

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #241 poslato: April 21, 2006, 04:25:55 posle podne »
Vežbaj ipak još malo, da uđeš u trening, a posle ako hoćeš uzmi kreatin ali nemoj očekivati čuda. Ako mene pitaš bolje uzmi prvo malo protein, pa tek za par meseci kreatin.

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #242 poslato: April 21, 2006, 05:20:14 posle podne »
Radi kardio trening ujutru cim ustanes i posle treninga sa tegovima,regulisi ishranu,uzmi mozda neki sagorevac,whey posle treninga i budi strpljiv :D
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže raka

• Član
  • *
kreatin
« Odgovor #243 poslato: April 26, 2006, 10:39:45 posle podne »
sta mislite o ultimatovom kreatinu

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • BB Klub MR.BIG Kula
Re: kreatin
« Odgovor #244 poslato: April 26, 2006, 11:02:55 posle podne »
Sve najbolje : )
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #245 poslato: April 27, 2006, 04:40:16 pre podne »
Citat: MR.BIG
Sve najbolje : )
:mrgreen: ..i tebi sinko :mrgreen:

Van mreže materijalmen

• Middleweight Member
« Odgovor #246 poslato: Maj 04, 2006, 07:54:26 posle podne »
Da i ja nesto pitam o proizvodjacima kreatina...to znam da je najbolji kreatin je crapure ili ultrapure.
Pravo za prodaju ove kreatine imaju kako ja znam Scitec N, Universal N, i jos nekih firma.
Evo pored mene psportov cenovnik, i gledam cene. Creapure ili ultrapure ima od universala i sciteka. Znam da puno od vas ne vole scitec firmu. Pa sam me interesuje, koji kreatin da kupim.
Medjutim, zasto opet dymatizov obican kreatin skupljije nego recimo creapure i ultrapure kreatini? Ja ne mislim, da njihov kreatin bas toliko dobar i kavlitetan, da je cak bolje od onih proverenih kreatina.
Ali opet...Pedja ili ko pisao negde, da dymatiz kreatin dobro radio, bolje nego druge...kako ja zanm, od prve kreatinkure dobijes najvise, pa sto manje...i sad sam siguran, da pedja dosta puta koristio kreatin, znaci u principu ...eh, kako da objasnim. On je rekao da taj kreatin bas dobro radio...
treba mi jos nekih 500-600gr pa sad ako vec imam 4kg whey isolata i 4kg kvalitetan gainer, uz to bi kupio neki dobar kreatin.
Ne bi kupio recima  xpand, ili attack, to su za mene preskupi...ipak dosta skupi. I mislim da cak ni ne vrede toliko.
HELP please ....

Van mreže Markoni

« Odgovor #247 poslato: Maj 04, 2006, 08:00:25 posle podne »
ja ne razumeme sta si hteo da pitas ali ajmo ovako , najbolji je labrada pa dymatize pa ultimate pa universal  pa ti sada gledaj koja ti cena odgovara

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #248 poslato: Maj 04, 2006, 08:25:46 posle podne »
To creapure,ultrapure i ostalo ima vecina proizvodjaca na svojim pakovanjima.Ja ti predlazem da preskocis Scitecpa i Universal(previse krupan) i uzmes Labradu,Ultimate,Dymatize i li nesto u tom rangu
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

Van mreže Mladen

• Bantamweight Member
« Odgovor #249 poslato: Maj 04, 2006, 08:52:19 posle podne »
Ja ti predlazem da batalis obrazovanje iz pansport kataloga, neces daleko dogurati

Van mreže materijalmen

• Middleweight Member
« Odgovor #250 poslato: Maj 04, 2006, 09:15:13 posle podne »
Citat: Mladen
Ja ti predlazem da batalis obrazovanje iz pansport kataloga, neces daleko dogurati

ssta znaci batalis? :oops:
pa ja jednostavno ne mogu da kupim stvari, samo preko pansporta, a tamo i vi znate koje su proizvodjace....da, taj creapure....nazalost dymatize to nema...ali sad ipak razmislam o Xpand-u, jos procitam u forum, pa da vidim...

Van mreže Lonsdale

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #251 poslato: Maj 04, 2006, 09:53:25 posle podne »
Citat: materijalmen
Citat: Mladen

ssta znaci batalis? :oops:
pa ja jednostavno ne mogu da kupim stvari, samo preko pansporta, a tamo i vi znate koje su proizvodjace....da, taj creapure....nazalost dymatize to nema...ali sad ipak razmislam o Xpand-u, jos procitam u forum, pa da vidim...

???

Dymatize Creatine Micronized
100% Pure Pharmaceutical Grade

500g 1940 din u Pansportu

Van mreže materijalmen

• Middleweight Member
« Odgovor #252 poslato: Maj 05, 2006, 07:32:52 pre podne »
da, znam...kako sam procitao, ljudi koji su koristili xpand hvalu, kazu da radi kao kad koristis hemiju.

Van mreže raka

• Član
  • *
« Odgovor #253 poslato: Maj 08, 2006, 03:12:24 posle podne »
da li se stvarno desava da pri prestanku uzimanja kreatina tako stecena misicna masa rapidno oslabi a pritom se intezivno vezba

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #254 poslato: Maj 08, 2006, 08:56:05 posle podne »
Ne desava se ako nastavis sa treninzima i OK ishranom.

Nego,sta se desava sa Dymatize-om,nigde ga nema u BG?