@Pedja
Ne salazem se sa tvojom izjavom da svi treba da uzimaju istu kolicinu kreatina,posto kao sto sam znas da osobe do i preko 100kg
uzimaju razlicite doze...kao sto kod nekih proizvodjaca pise.
Ovde na forumu se propagiraju doze koje su svrsishodno za vezbace do 90-100kg!
To poredjenje sa misevima i pacijentima...no comment.
O BOZE
pa jel te ima
pa ok ti se ne slazes sa necim STO NIJE MOJA IZJAVA vec je EMPORJIJA I PRAKSA onih koji su na sebi radili razno razne expermitne u toku treninga,pred trening,posle treninga,u dane kada ne treniraju itd itd itd itd tj posto vidim da bas i ne kapiras dobro stvari pa da moram biti veoma plasitacn i da nacrtam ,znaci to su ljudi koji su merili nivoe ATP,CREATITNINA, I SVIH OSTALIH POTREBNIH NALAZA da bi se utvridla tcna koncetracija tog tvog famoznog creatina u svakom datom trenutnku u krvnoj plazmi tj ORAGNIAZMU
ti istu ljudi u saradnji naravno sa ljudima koji nemaju veze sa body buldnogm vec su to one cike u belim manitlima sto se igraju sa epruvetama stu dosli do zakljucka da je konentracija isto stabilna i novi ATP isto reguju bilo da je rec o "puenjenu"od po 20 30 ili 100 gr creatina kao i pred trening je koncnetacija ista kao kada se uzme 5 gr i 50 gr
jedino benefit sto mozes da dobijes od vece kolicine creatina unesenog u sebe US BACENE PARE I PRAZAN DZEP ili ako si hazarder neko lagano ostecenje bubrega u;sed nagomlivanja nekih lepouh toxina
tako da dragi moj x black
slago si ti sa mojpoj izjavom ili ne,ma koliko god to paradoskalno zvucalo jer ti na pocetku cika peki rece da TO NIJE MOJA IZJAVA vec da je to NESTO STO JE MENI PRENETO,NAUCNE I ODRADJENO U PRASKI SA FENOMENALNIM REZULATATIMA KAKO NA SEBI TAKO I NA PREKO 100 mojih klijetna u zadnih npr 1 god koji su IMALI ISTI CILJ KAO I TI ali su sluali a nisu trazili TOPLU VODU jer je visenego cigledno da ti preko creatina ocekujes neznam sta a ockeujes iz razloga sto je lepo cuti FANTASTICNE PRICE o cratinu i povcanju mase za zlion kg dnevno a hvala dragom bogu on je tako jeftin u majic srbiji!!
I KO SMO MI SAD BRE OVE NA FORUMU DA TVRDIMO mr X BLACKU koji je ulozio 1000 din da on treba da uzima 10 gr cratina kada on zna da treba punenje sa 20 gr i psole toga opet 15 jer je to formula za masu
dragi moj X BLACK ja ti se izivnjfvam u ime celom x3m mod team-a zbog naseg ne znanja koje oovde prenosima i mlim te da nam oprostis i da radis onako kako ti znas da je super,ali te molim isto tako da ovu temu vise ne siris -cisto zarad nasg neznanja tj da ne dokazujes vise koliko mi pojma nemam
hvala