tvoje misljenje...
i jeste itekako precenjen.... svi ocekuju od njega mnogo
Vidis, ne radi o tome sto ja mislim vec o onome sto ima svoju potkrijepljenost u ogromnom (vjerovatno pojedinacno po saplementu najvecem) broju istrazivanja, creatin je jedan od rijetkih preparata koji je prezivio ovoliko dugo i da nema niti jedan ozbiljan builder, trener, guru koji ce ti reci da je creatin iz bilo kog razloga los.
Tako, da sa jedne strane imamo tvoje misljenje, a sa druge svih ovih gore, a ne samo moje - i to itekako pravi razliku pa neka drugi procijene sta je relevantnije!
To sto neznalice fantaziraju da ce od bilo kog preparata pojedinacno dobiti ne znam kakve "ogromne misice" necu ni da komentarisem.
Takodje, komicno je da je creatin precijenjen - ne postoji pojedinacni preparat na svijetu koji ima bolji odnos: cijena/dobijeno od najobicnijeg creatin-monohidrata.
Dovoljno je pogledati koliko kosta efikasna doza od 10-15 grama creatina mono, a koliko recimo efikasna doza BCAA od 40 grama...
Gomilu bezvrijednih i skupih saplemenata koji za razliku od creatina traju jedno ljeto necu komentarisati i to ostavljam klincima da sa njima "eksperimentisu" na nagovor onih koji ih prodaju. Ali cretain radi, dobar je i efikasan dodatak i nadasve isplativ - a da SAM gradi sampionska tijela to ne stoji kao ni za jedan drugi legalni preparat.