Oprostite sto otvaram ovu temu jer je na forumu vec negdje bilo ovakvih slicnih tema. Ali nisam nasao konkretan odgovor.
Sada mi je stigla kura koju spremam. Znaci winstrol i primobolan ( sve orginal od BD-a ).
Ta dva preparata su moj idealan izbor za ljeto. Ja ne radim ni masu ni definiciu. Treba mi samo poticaj za ove vruce ljetne dane. Prehrana mi je skroz sredena. Unosim dovoljno proteina, UH i nezasicenih masti.
Ali sada da se vratim na temu. Winstrola cu u pocetku uzimati 20mg po danu. Ovdje kod nas u hrvatskoj nema bas veliki izbor preparata za zastitu jetre ( nema LIV-a 52 ). Pa sam ja sada kupija pakovanje od 60 tableta silymarina koje proizvodi firma belupo.
"Jedna kapsula sadržava 150 mg standardizirana suha ekstrakta ploda sikavice (Silybi mariae e fruct. extr. sicc. ili syn. Cardui mariae e fruct extr. sicc.) sa 100 mg silimarina.
Pomoćne tvari: mikrokristalna celuloza, boje E 132, E 122 i E 171."Pa me sada zanima kako da se doziram i u koje vrijeme da pijem winstrol a kada silymarin?
Nesto vise ima na
http://www.belupo.hr/Default.aspx?sid=196