Novembar 16, 2024, 10:51:45 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Pride day  (Pročitano 21749 puta)

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • Super-heavyweight Member
  • You are very cute,but I am on diet:)
Odg: Pride day
« Odgovor #30 poslato: Jul 19, 2007, 01:51:56 posle podne »
Da li sam ja rekla da ti treba da odgajas svoje dete da bude peder?. . .Ili da ja to treba da radim?I jednom recju?. . .

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #31 poslato: Jul 19, 2007, 01:52:41 posle podne »
To je bolest i treba je leciti a ne podrzavati na sve nacine!!!

Padaju mi na pamet one stare metode u ludnicama-elektrosokovi i slicno :lol: :lol: :twisted:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #32 poslato: Jul 19, 2007, 01:53:21 posle podne »
ТТ не схваташ ти о чему ја причам...и мало смањи доживљај,а не одма дрвљем и камењем!
Ти кажеш да се бакћемо овим....добро твоје мишљење
Тиме јасно говориш да треба да пустимо да ради ко шта оће и да нас боли уво за то!
Када би то урадили десило би се оно што смо паламудили у постовима изнад...тј да би то клинци прихватали као нормалан избор (а ако ти сматраш да је то нормално е онда не знам шта би ти рекао) и онда би све било у жешћем курцу!

Па јел треба да постанемо држава која подржава педере и такво опредељење!
Једноставно сад треба покатази на ком нивоу нам је свест!
« Poslednja izmena: Jul 19, 2007, 01:54:53 posle podne milosh031 »

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #33 poslato: Jul 19, 2007, 01:54:35 posle podne »
AMAN COVECE......PA NEKA SE JEBU DO MILE VOLJE KOD SEBE U STANOVIMA...ALI ZASTO DA TO RADE JAVNO I DA IM SE TO DOZVOLI..NE MISLIM KONRKETNO DA KARANJE U GUZU..ILI NJU.....NEGO JBT...
PA STA CE DETE OD 10 GODINA DA PITA SVOJU MAMU ILI TATU KADA VIDI DVA DEBILA KAKO SE ZVALAVE NA ULICI.....PA EJBIGA BRATE

Brate, ja ih niti gotivim niti branim niti odobravam to sto rade. Ja jos uvek nemam decu, ali razumem tvoju brigu. E sad, tvoje dete na ulici vidja gomilu ruznih stvari...narkomane, alkoholicare...tuce, ubistva...i jos gomilu toga...nikome nije srago sto deca to vidjaju, ali jednostavno takve stvari su neizbezne

Narkomani,alkoholicari,ubice ne paradiraju ulicama!!!
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

Van mreže Remetik

« Odgovor #34 poslato: Jul 19, 2007, 01:58:02 posle podne »
Da nemaju poseban dan za paradu, ali ih ima svuda i rade to svaki dan...a pederi hoce samo taj jedan dan u godini da bude njihov!   :lol:

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #35 poslato: Jul 19, 2007, 01:59:23 posle podne »
Da nemaju poseban dan za paradu, ali ih ima svuda i rade to svaki dan...a pederi hoce samo taj jedan dan u godini da bude njihov!   :lol:

Бата поента је да нико не помиње и не промовише алкохолизам,наркоманију као нешто нормално за разлику што ови педеризам промовишу на тај начин!
« Poslednja izmena: Jul 19, 2007, 02:01:10 posle podne milosh031 »

Van mreže TTgirl

• Lepotica
« Odgovor #36 poslato: Jul 19, 2007, 02:02:16 posle podne »
JA NISAM REKLA DA JE TO NORMALNO.Ali sam rekla da motkom neces mnogo toga resiti,zar ne?. . .To je ko da krenes da tuces sve narkose u drzavi,pa ce onda prestati da se drogiraju?na TO sam se bazirala.NE na paradu,zabole me za paradu.Ako svoju decu vaspitas da ne budu pederi onda oni to nece dozivljavati kao normalno!Isto kao sto nece biti narkosi ako ih vaspitas tako da to ne budu.Ali da to vidjaju-to ne mozes spreciti,ili ga onda stavi pod stakleno zvono i nema problema nikakvih. . .

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #37 poslato: Jul 19, 2007, 02:02:53 posle podne »
Da nemaju poseban dan za paradu, ali ih ima svuda i rade to svaki dan...a pederi hoce samo taj jedan dan u godini da bude njihov!   :lol:

Бата поента је да нико не помиње и не промовише алкохолизам,наркоманију као нешто нормално!

Tacno tako!!!
Remo,pogledaj koliko serija,filmova i TV emisija imas gde se promovise i podrzava homoseksualizam!!!Ako je nesto lose i bolesno,treba ga zabraniti ili bar ispravljati(kao sto se alkoholicari i narkomani lece,a ubice leze kaznu po zatvorima) a ne podrzavati i pospesivati tu bolest!!!

Van mreže Remetik

« Odgovor #38 poslato: Jul 19, 2007, 02:03:29 posle podne »
Nista onda sekire u ruke i u NS!

Sala. Ne znam, mene u principu zabole za njih. Onaj ko vidi da ima interes ili da je ugrozen, treba da brani to.
Ima ih gomila, gay svadba Eltona Jona je imala vecu minutazu na SKY-u od svadbe princa Carlsa...mislim da ce to vremenom biti prihvaceno i ovde  sta god mi radili.
« Poslednja izmena: Jul 19, 2007, 02:08:25 posle podne RemetiK »

Van mreže TTgirl

• Lepotica
« Odgovor #39 poslato: Jul 19, 2007, 02:04:45 posle podne »
I satare,motorne testere i ostalo;)

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #40 poslato: Jul 19, 2007, 02:06:45 posle podne »
ТТ да си прочитала шта сам горе написао вероватно тај пост не би ни написала....
Ево да поновим!

Батинама их не можемо променити да не буду педери....ал можемо их дозвати памети да то НЕ СМЕ И НЕ МОЖЕ да се ради јавно!И ове државнике што то подржавају и њих би тиме дозвали памети да то мора да се забрани!

Ако им 2001 није ставила до знања шта народ мисли о томе онда се они опасно зајебавају и изазивају исти тај народ!
« Poslednja izmena: Jul 19, 2007, 02:08:28 posle podne milosh031 »

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #41 poslato: Jul 19, 2007, 02:07:29 posle podne »
JA NISAM REKLA DA JE TO NORMALNO.Ali sam rekla da motkom neces mnogo toga resiti,zar ne?. . .To je ko da krenes da tuces sve narkose u drzavi,pa ce onda prestati da se drogiraju?na TO sam se bazirala.NE na paradu,zabole me za paradu.Ako svoju decu vaspitas da ne budu pederi onda oni to nece dozivljavati kao normalno!Isto kao sto nece biti narkosi ako ih vaspitas tako da to ne budu.Ali da to vidjaju-to ne mozes spreciti,ili ga onda stavi pod stakleno zvono i nema problema nikakvih. . .

TT,ne shvatas...Batinanje je samo posledica podrske odrzavanju tih bolesnih parada...Poenta price je da ne treba podrzavati nesto sto je bolesno,tj. gay parade,vec voditi kampanju za zaustavljanje te bolesti na isti ili jos izrazeniji nacin nego narkomaniji ili alkoholizam!!!

Van mreže Nico

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #42 poslato: Jul 19, 2007, 02:22:05 posle podne »
pederi, pedofili, trsaci zivotinja, sve je to isto sranje samo drugo pakovanje....a da se ove psihicke bolestine ne bi sirile pederima treba zakonski spreciti bilo kakvo javno okupljanje...i obezbediti sredstva za njihovu rehabilitaciju od jezivog zivota.

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #43 poslato: Jul 19, 2007, 02:25:09 posle podne »
pederi, pedofili, trsaci zivotinja, sve je to isto sranje samo drugo pakovanje....a da se ove psihicke bolestine ne bi sirile pederima treba zakonski spreciti bilo kakvo javno okupljanje...i obezbediti sredstva za njihovu rehabilitaciju od jezivog zivota.

Управо то!Крако и јасно!

Van mreže Nico

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #44 poslato: Jul 19, 2007, 02:31:49 posle podne »
http://www.youtube.com/watch?v=8MTQm0jEfDw
Beograd 2001

obratite paznju na 2 starie gospdje kako su pametno zakljucile sta se i zasto desilo (na cetvrtom minutu)
« Poslednja izmena: Jul 19, 2007, 02:37:53 posle podne Nico »