Forum je SUPER. Ja sam imala mnogo pitanja u vezi ishrane i treninga, al sam skoro sve već pronašla. A i dalje kopam. A koliko vidim Pedja je GENIJE. Jedino što mi je žao što nisam ranije počela da se zanimam za celu tu priču. Al šta je tu je
.....GENIJE je mala rec...hahahhahahahhahah..salim se naravno....ma ne....stvar je samo u tome koliko je covek spreman da prihvati misljenja onih u koje veruje ili za koje mu se cini da znaju vise i bolje....
najveci je problem kada stvaras negativnu sliku o svemu oko tebe a pri tom si ubedjen da to st radis radis pravilno,ma koliko to bilo krivo.....a u ovom sprotu je najvise takvih i onda naravno da izostaju rezultati....
i ono osnovno...a to je karakter.....bez tog segmena..u ovom sprotu bilo da se rekreativno u njemu ili takmicarski,nema napretka ako nemas karaketra...
mene kada klinci koji uzimaju,recimo 10 tableta metana i 2 galenike-kada vide i kazu..pa on mora da sedi na iglama i da noci provid gutajuci tablete.....ok....ja necu da ih ubedjuje u suprtno....nemam snage ni volje..ali niko se od njih ne pita da je pedaj recimo u zadnjim pripremama pojeo 220 kg belog mesa i 4800 jaja/.......ovi podatci su tacni jel ljudi od kojih kupujem to,vode zapsinik koliko noosim,jer im sve ne palcam odmah nego ..ono..parcijalno..izlaze mi u susret..tj akda mi god zatreba meso ili jaja,ja uzmem a oni upisu pa onda kasnije radimo obacun..po tome se zna.../...ali ne..taj podatak nije bitan.....i da ja rrecimo idem da spavam kada sam u pripremma u 20.00 jel se ustajem o 03.30 da radim kardio...a sve to moze da potvrde i oni koji me znaju..i brat fundo i extreme i svi ostali....
znaci..sve je u stavu i karakkteru...ako imas viziju..mnogo si blizi cilju...bar za tu vizju ako nsita drugo...
usotaom,i milos je i meni i svima 100 puta ponovio...ako dovljno verujes u to sto radis,nijedan cilj nije nedostizan....
mislim da bi se mnogi mogli malo vise prdrzavati ovakvih i slicnih recenica.....
eto..ja se malo raspisah.......