Novembar 23, 2024, 10:32:09 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: zahvala  (Pročitano 9786 puta)

Van mreže Tanjica

• Lepotica
  • Lightweight Member
Re: zahvala
« Odgovor #15 poslato: Februar 14, 2006, 08:51:06 posle podne »
Forum je SUPER. Ja sam imala mnogo pitanja u vezi ishrane i treninga, al sam skoro sve već pronašla.  A i dalje kopam. A koliko vidim Pedja je GENIJE. Jedino što mi je žao što nisam ranije počela da se zanimam za celu tu priču. Al šta je tu je   :D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #16 poslato: Februar 14, 2006, 09:49:22 posle podne »
Citat: Tanjica
Forum je SUPER. Ja sam imala mnogo pitanja u vezi ishrane i treninga, al sam skoro sve već pronašla.  A i dalje kopam. A koliko vidim Pedja je GENIJE. Jedino što mi je žao što nisam ranije počela da se zanimam za celu tu priču. Al šta je tu je   :D
.....GENIJE je mala rec...hahahhahahahhahah..salim se naravno....ma ne....stvar je samo u tome koliko je covek spreman da prihvati misljenja onih u koje veruje ili za koje mu se cini da znaju vise i bolje....

najveci je problem kada stvaras negativnu sliku o svemu oko tebe a pri tom si ubedjen da to st radis radis pravilno,ma koliko to bilo krivo.....a u ovom sprotu je najvise takvih i onda naravno da izostaju rezultati....

i ono osnovno...a to je karakter.....bez tog segmena..u ovom sprotu bilo da se rekreativno u njemu ili takmicarski,nema napretka ako nemas karaketra...

mene kada klinci koji uzimaju,recimo 10 tableta metana i 2 galenike-kada vide i kazu..pa on mora da sedi na iglama i da noci provid gutajuci tablete.....ok....ja necu da ih ubedjuje u suprtno....nemam snage ni volje..ali niko se od njih ne pita da je pedaj recimo u zadnjim pripremama pojeo 220 kg belog mesa i 4800 jaja/.......ovi podatci su tacni jel ljudi od kojih kupujem to,vode zapsinik koliko noosim,jer im sve ne palcam odmah nego ..ono..parcijalno..izlaze mi u susret..tj akda mi god zatreba meso ili jaja,ja uzmem a oni upisu pa onda kasnije radimo obacun..po tome se zna.../...ali ne..taj podatak nije bitan.....i da ja rrecimo idem da spavam kada sam u pripremma u 20.00 jel se ustajem o 03.30 da radim kardio...a sve to moze da potvrde i oni koji me znaju..i brat fundo i extreme i svi ostali....

znaci..sve je u stavu i karakkteru...ako imas viziju..mnogo si blizi cilju...bar za tu vizju ako nsita drugo...

usotaom,i milos je i meni i svima 100 puta ponovio...ako dovljno verujes u to sto radis,nijedan cilj nije nedostizan....

mislim da bi se mnogi mogli malo vise prdrzavati ovakvih i slicnih recenica.....

eto..ja se malo raspisah.......

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #17 poslato: Februar 14, 2006, 11:06:46 posle podne »
Slazem se Pedja. Nisi to mogao bolje reci.
Slazem se i sa ostalim clanovima foruma. Forum je odlican kao i Pedja koji ga odrzava ovakvim kakav jeste.
Samo naprijed.

Van mreže m_boy

• Lightweight Member
« Odgovor #18 poslato: Februar 14, 2006, 11:45:15 posle podne »
sa svima se slazem... 8) cak i sa pedjom.. :D 8)

al ovo je tek pocetak ovog foruma...bice tu jos svasta (dobroga naravno!)  8)

Vojislav

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Februar 14, 2006, 11:58:02 posle podne »
Da se i ja prikljucim fitness_instruktoru i ostalima u zahvalnosti Pedji na svemu sto je uradio na ovom foruma, a narocito na njegovoj iskrenosti!!!

Van mreže bcalic

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #20 poslato: Jun 18, 2006, 07:35:37 posle podne »
[/quote].....GENIJE je mala rec...hahahhahahahhahah..salim se naravno....ma ne....stvar je samo u tome koliko je covek spreman da prihvati misljenja onih u koje veruje ili za koje mu se cini da znaju vise i bolje....

najveci je problem kada stvaras negativnu sliku o svemu oko tebe a pri tom si ubedjen da to st radis radis pravilno,ma koliko to bilo krivo.....a u ovom sprotu je najvise takvih i onda naravno da izostaju rezultati....

i ono osnovno...a to je karakter.....bez tog segmena..u ovom sprotu bilo da se rekreativno u njemu ili takmicarski,nema napretka ako nemas karaketra...

mene kada klinci koji uzimaju,recimo 10 tableta metana i 2 galenike-kada vide i kazu..pa on mora da sedi na iglama i da noci provid gutajuci tablete.....ok....ja necu da ih ubedjuje u suprtno....nemam snage ni volje..ali niko se od njih ne pita da je pedaj recimo u zadnjim pripremama pojeo 220 kg belog mesa i 4800 jaja/.......ovi podatci su tacni jel ljudi od kojih kupujem to,vode zapsinik koliko noosim,jer im sve ne palcam odmah nego ..ono..parcijalno..izlaze mi u susret..tj akda mi god zatreba meso ili jaja,ja uzmem a oni upisu pa onda kasnije radimo obacun..po tome se zna.../...ali ne..taj podatak nije bitan.....i da ja rrecimo idem da spavam kada sam u pripremma u 20.00 jel se ustajem o 03.30 da radim kardio...a sve to moze da potvrde i oni koji me znaju..i brat fundo i extreme i svi ostali....

znaci..sve je u stavu i karakkteru...ako imas viziju..mnogo si blizi cilju...bar za tu vizju ako nsita drugo...

usotaom,i milos je i meni i svima 100 puta ponovio...ako dovljno verujes u to sto radis,nijedan cilj nije nedostizan....

mislim da bi se mnogi mogli malo vise prdrzavati ovakvih i slicnih recenica.....

eto..ja se malo raspisah.......[/quote]

PRE 16 nedelja sam poceo da radim  na  misicnoj definiciji>>>I SVAKI PUT KAD SAM BIO DOLE I MISLIO DA ODUSTANEM PROCITAO SAM OVIH 10-ak RECENICA I OPET BIO ONAJ STARI>>>I EVO NA DANASNJI DAN SAM ISPUNIO SVOJ CILJ I
>>>ZAVRSIO >>>>VELIKO HVALA

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #21 poslato: Jun 18, 2006, 07:55:46 posle podne »
BRAVO CALICU..KEEP PUMPING

Van mreže dulse

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
« Odgovor #22 poslato: Jun 18, 2006, 08:08:29 posle podne »
Pedja divan mlad covek 8)  :D
Vrnula se, ah avaj ne bas zdrava

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #23 poslato: Jun 18, 2006, 08:23:06 posle podne »
Slazem se sa svim gore pomenutim

Van mreže Vexxx

« Odgovor #24 poslato: Jun 18, 2006, 09:10:44 posle podne »
Auuuuu ala ste mu se uvukli da mozete tanko crevo da mu napipate :P..

Sala naravno.... cestitam Pedji na svemu sto je uradio na ovom forumu i u ziovtu... Svaka cast! ;)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #25 poslato: Jun 18, 2006, 09:12:11 posle podne »
Citat: Vexxx
Auuuuu ala ste mu se uvukli da mozete tanko crevo da mu napipate :P..

Sala naravno.... cestitam Pedji na svemu sto je uradio na ovom forumu i u ziovtu... Svaka cast! ;)
...THNX KID :wink:

Van mreže Corey

• Heavyweight Member
« Odgovor #26 poslato: Jun 18, 2006, 09:14:07 posle podne »
Peđose legendo
samo ću to reći

Van mreže Vexxx

« Odgovor #27 poslato: Jun 18, 2006, 09:16:53 posle podne »
Ebote coek je stalno ovde... hahahah Pre 15 sec sam stavio post

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #28 poslato: Jun 18, 2006, 09:18:07 posle podne »
Citat: Vexxx
Ebote coek je stalno ovde... hahahah Pre 15 sec sam stavio post
..BIG BROTHER MY KID...BIG BROTHER

Van mreže Vladar

• Admin
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #29 poslato: Jun 18, 2006, 09:38:15 posle podne »
Svaka cast Generale!
Nevjerovatno je koliko dobrog je ovdje napisano i koliko svi mi rekreativci mozemo izvuci koristi citajuci ovu bibliju zvanu forum!

Pedjos je legenda, nesebicno nam je svima dao svoje iskustvo i znanje i vjerujem da ko god ima imalo mozga je svijestan koliko je to vrijedno, i koliko smo svi srecni sto ga imamo na forumu!

Takodje bih volio da cestitam i drugim moderatorima sasacg, Markoni, Mr.Big, ljudi koje poznajem samo kroz ovaj vid komunikacije, ali koji su isto tako kao i General davali i daju sjajnu podrsku i uvijek pravovremene i tacne savjete...

Cestitao bih Vojislavu koji je tehnicki odradio sve sjajno i omogucio nam da sve ide ovako glatko i lijepo kao sto i ide (a znam da je i tu trebalo dosta truda!)...

Svaka Vam cast drugari i puno hvala, nadam se da ce te biti i dalje tako dobri kao do sada, ne trazim vise od toga jer vjerujem da nigdje niko nebi ovaj posao radio korektnije i bolje!

Pozdrav!
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me