Oko cega vi to diskutujete?
?
1. ne treba generalizovati, nisu svi "narodnjaci" Grandovci pogotovo Ceca
2. Pevace treba ceniti po kvalitetu pesama i da li to moze i uzivo da otpeva (opet npr Ceca je imala koncert na kome je uz pauzu od 10ak minuta pevala 3 sata, a opet npr imao sam nazalost priliku da slusam Stoju uzivo-falio mi je Rene iz allo allo da mi da par komada tvrdog sira da zacepim usi-samo slika bez tona je bolja...)
3. zatim , moj stav je nek svako slusa sta hoce, ako se meni to ne svidja necu da slusam, i nemam nameru da nekom pricam kako nesto ne valja,
4. naredno ni taj Grand ne bi postojao da nema toliko ljudi koji idu na snimanja kupuju diskove.......
5. a ako hocemo iskreno ni rock muzicari ne zaostaju po textovima za narodnjacima pokusajte da nadjete prevod giga hita BORO BORO od Arasha, ili bilo sta od Rammstein-a.....
6. Narocito DJ-jevi koji uzmu pesmu koju je neko snimio pre mesec, godinu, deceniju....ubace malo ritam masine, dve reci usempluju i ETO HITA, cudna mi cuda
Zakljucak:
- nije samo grand sa dosta kica
- slusam sta hocu, nemam nameru da mi iko diktira moj ukus (sledece je da mi zaviri u tanjir ili govori kakav cu imati raspored stvari u stanu....)
- nemoj da mislis da branim grand i slicne produkcije, nija ih bas ne mirishem