Uzeo sam Animal Cuts i planiram da počnem da ga uzimam od sutra ujutru.
Uzimao bi 1kesicu na prazan stomak trening sa tegovima(svaki dan) jedna grupa mišića + kardio 40min.
Ne uzimam dve kesice zbog jednog bubrega, kasnije bi možda uzeo i po dve.
Zanima me dali mogu da povećam intezitet treninga, npr da ubacim po dve grupe mišića dnevno i duži kardio, pošto sam čuo da Animal Cuts štiti mišić od katabolizma, jel to tačno?Kažu da daje snagu.Svi ga hvale pa mislim sa njim da skinem koje KG sa što manje gubitka mišića.
Od suplemenata uzimam, Animal Cuts, Whey, L-carnitin(kombinovao bi ga sa Animalom i još dodatnog kofeina i taurina preko energretskog napitka sa malo kcal).
Nemam para za Glutamin, voleo bi da me posavetujete i date vaše mišljenje.
Upoznao sam pre neki dan Nenada Vučkovića bivšeg(ili sadašnjeg) predsednika BB saveza Balkana, razgovarali smo i pošto sam bio zajedno sa ženom i detetom kad je video ženu rekao mi je da može da se takmiči bez problema u bodi fitnesu i postigne sa vrlo malo truda rezultate.Oduševio se njenom građom i facom (a ja rastem kao kvasac).
Sam mi je dao br. Mob. Telefona (koji sad ne mogu da nađem) i ponudio da pošalje CD sa takmičenja u Bodi Fitnesu i treninga nekih takmičarki.Žena ne želi da se takmiči nikako, što mi je MNOGO krivo.
E da zanimljivo: kad sam mu rekao da žena ne uzima ama baš ništa od suplemenata rekao je „i ne treba“, što mi je čudno za nekog ko čak i prodaje suplemente?.
Voleo bih da čujem Peđino, Lazićevo i ostala mišljenja.
Unapred HVALA.