cekaj..jel ti meni nesto hoces da kazes ili sta??
ali us vakom slucaju,veoma los nacin da zapocnes dan....sa medom.....to je misljenje koje je nekda valdalo..citaj pre 40 goidna,ali na zalost vidim da se i dan danas primenjuje......
Buduci da sadrzi trecinu fruktoze i trecinu glukoze, a ostalo su voda i drugi seceri, enzimi koji pomazu varenju, vitamini i antioksidanti, koristicu ga pre nego sok bez secera, jer ti sokovi imaju secera i to upravo 90% fruktozu. Mozemo sad voditi diskusiju o tome sta je bolje, ipak smatram da je to subjektivni utisak i da svako treba da koristi ono sto mu odgovara.
koliko vidim,iz svakog tvog posta zraci gomila sarkazma...ako imas nesto konrektno da savetujes onda to daj...a ako nemas,nemoj da se igramo recima tipa....ako ti se ne svijda ti nemoj,......!!!!...ovo nije forum za lecenje frustracia itd...ovo ej forum gde treba da se daju dobri saveti...
savet...med uzimaj ujutro kao obrok..nije dobar.....i takve kosntatacije molim te da zadrzis sa sebe....
pozdrav..
Konkretno, izvukao sam post Nikaee iz konteksta u kom te kritikuje sto si rekao da je taj moj dorucak ok, za to se izvinjavam.
A u vezi meda, samo sam izneo neke cinjenice. Uopste mi nije namera da nekog vredjam ili provociram. Tebe izuzetno cenim i poštujem i na ovom forumu sam mnogo naucio iz tvojih postova. Ubuduce cu svoje misljenje zadrzati za sebe.
pozdrav