Cao Majce evo i mene?
Znas i ti i ja da samnom ne moze da se ne napreduje, jer ja to ne dozvoljavam.Ti znas kako se se radi i koliko to ja ozbiljno shvatam a isto znas i da nije tako da ja ne bih ni radio, Uz moje znanje i tvoje zalaganje na trningu i van njega rezultati su ne izbezni ko sto i sam vidis.Isto znas da nikad ti necu reci super si skroz (i ako je vec je bolje) uvek moze i bolje i samo tako mozes da budes van konkurencije ostalim zenama.Majo ti to zapravo vec i jesi na neki svoj nacin tetovima i stjlingom i ponasanjem a telo ce ti biti bas onako kako ti zelis ali samo je potrebno vreme da bude sve ko treba.
Inace slike su mi poznate i rekao sam ti da su skroz dobre,Maja je jedna od retkih devojaka sa kojima sam radio i radim.
I mogu reci da jako discioplinovana i da nikad nekuka na trningu i pravi je borac, jednom recju prava zena zmaj!!! :evil:
Maja je pre svega dobar drug prijatelj pa sve ostalo. Treba je upoznati ,inace ja je puno volim Maja zraci nekom pozitivnom energijom i uvek mi je lepo u njenoj blizini.
Eto to vam je MAJATATTOO.
pozdrav
Igor