Hvala vam prijatelji bilderi na podrsci. Ovo je sport gdje se usporedjuju jabuke i kruske, vrlo subjektivan, ali poneki put zna biti i vrlo
gorak. Nakon finalnog plasmana u mojoj kategoriji Dave Palumbo je bio vidno nezadovoljan i trazio je Weinberger-a da mu objasni
poredak. Medjutim, MD je bio pokrovitelj takmicenja i znate da je vlasnik MD Steve Blechman, veliki Palumbov neprijatelj (izmedju ostaloga otpustio
je Palumba i Romana kao Editore magazina.
Shawn Ray, koji sada radi za MD napravio je reportazu o pobjedniku moje kategorije (Darron Glenn), 2 tjedna prije samog nastupa.
Sada se vec prica koja ce Darronova strategija biti da se dobije pro karta na Nationalsima, koji se odrzavaju u Novembru na Floridi.
Oprostite, ali ovaj momak nije u zivotu napravio postenu dijetu. Donji dio tijela mu izgleda kao vecini bildera u pola dijete. Strukturalno, on
izgleda fantasticno, ali u modernom bodybuildingu treba imati nesto vise od genetike.
Vidim da su i Terzo i Furic zestoko osteceni na Evropskom ovog vikenda.
Nepravda boli, ali svi mi moramo stisnuti zube i pokazati im da smo tu da ostanemo i pobjedimo. Znam kako se Pedja osjecao u toku svoje karijere. Ja cu
pokusati izvuci maksimum iz ovoga, spremiti se za Nationalse u Novembru ove godine. a zatim planiram na Masters Nationalse i North American
Championship slijedeceg ljeta.
Sportski pozdrav svim vjernim clanovima X3M Foruma!
Marijan