Novembar 15, 2024, 01:59:03 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Marijan Lipsinic  (Pročitano 125151 puta)

Van mreže Manimal

• Super-heavyweight Member
  • I'm The King Of Fatness
Odg: Marijan Lipsinic
« Odgovor #90 poslato: Septembar 16, 2007, 11:05:42 posle podne »
...

Van mreže Marijan Lipsinic

• VIP
  • Bantamweight Member
    • www.marijanlipsinic.com
« Odgovor #91 poslato: Septembar 17, 2007, 03:46:28 pre podne »
legs, 16-09-07
« Poslednja izmena: Septembar 17, 2007, 03:54:15 pre podne Marijan Lipsinic »

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #92 poslato: Septembar 17, 2007, 03:47:26 pre podne »
16.09.07
 :D
« Poslednja izmena: Septembar 17, 2007, 03:55:02 pre podne Marijan Lipsinic »

Van mreže Manimal

• I'm The King Of Fatness
« Odgovor #93 poslato: Septembar 17, 2007, 03:59:56 pre podne »
HUUUUUUUUUUUGE LEGS!

Mogu samo da zamislim kako izgledaju uzivo! :D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #94 poslato: Septembar 17, 2007, 08:19:16 pre podne »
ovo izgleda jebeno opasno...
bravo marijane..i od srca zelje za sto bolji plasman.

e sada...ako znas..bilo bi lepo da nam das redimo primere ko bi trebalo da bude u tvojoj kategoriji..ili jos bolje ako bi bilo neke od slika tih momaka.ili nesto tako..

znam da je to prilicno nezahvalano u amerima reci.doci ce taj i taj..jer tamo se ni od kuda pojavi neki new kid i unese haos na takmicenje..ali mislio sam bar priblizno..dali se zna ko slovi za favortia...itd..itd..itd.

hvala..

i jos jednom...opako i jebeno izlgeda...narocito legs....

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #95 poslato: Septembar 17, 2007, 11:36:06 posle podne »
ovo izgleda jebeno opasno...
bravo marijane..i od srca zelje za sto bolji plasman.

e sada...ako znas..bilo bi lepo da nam das redimo primere ko bi trebalo da bude u tvojoj kategoriji..ili jos bolje ako bi bilo neke od slika tih momaka.ili nesto tako..

znam da je to prilicno nezahvalano u amerima reci.doci ce taj i taj..jer tamo se ni od kuda pojavi neki new kid i unese haos na takmicenje..ali mislio sam bar priblizno..dali se zna ko slovi za favortia...itd..itd..itd.

hvala..

i jos jednom...opako i jebeno izlgeda...narocito legs....

Pedja, hvala na komplimentima !!!
Lijepo je dobiti rijeci podrske i komplimente od onoga koji i sam prolazi kroz ovako nesto. Hvala ti!
Sto se tice samog takmicenja, zaista je nemoguce prognozirati tko ce se pojaviti na takmicenju. Southeastern USA je National Qualifier, sto znaci da ce veliki broj takmicara pokusati dobiti kvalifikaciju za Nationals, na kojem pobjednik svake kategorije dobija Pro kartu. Nationals se ove godine odrzava 16 - 17 Novembra u Dallas-u, Texas.
Vaganje za moje takmicenje ce biti u petak navecer, 5.10.07. Prejudging pocinje u subotu u 10 ujutro.
Slike sa takmicenja bi mogle biti na sluzbenom sajtu takmicenja...
www.southeasternusa.com
a moguce je da ce i Muscular Development imati izvjestaj...
http://www.musculardevelopment.com/browse/
Imati cu nekoga sa sobom tko ce slikati takmicenje, tako da izvjestaj nece izostati.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #96 poslato: Septembar 18, 2007, 06:03:55 pre podne »
aha..pa tako sam nesto i mislio...ali reko ajde da pitam..mozda znas ko bi slovio za nekog ajd da kazem favorita....

znam d apobednik nationalsa dobija pro card,tj pobednik svake kategoije tamo,sto je prilicno neravnopravno moras priznati u odnosu na evropu recimo gde ako hoces da dobijes pro card moras da budes sve prvak overal..ili da pobedis na jednom od dva amaterska grnad prix-a,mada mislim da su i to sada ukinuli i jedino sto ostaje jeste worls...zalosno ali jebiga..poltika je cudo..

a jel moze jedno pitanje...nadam se da neces shvaiti ovo pogresno....znam da se obicno krajem godine..decembar odrzavaju 2 takmicenja u amerima gde mnogi traze priliku za pro card...mislim da je jedno EXALIBUR a drugi BORDER STATE ili tako nest....znam da pratis scenu,pa ako se secas da je na tom takmicenju steve namat prosle godine bio prvi..dobio pro card..mada je bio daleeeeko od forme.....

naravno..on je to i sam rekao,i objasnio da je to sve posledica dugog sedenja u avion i sta ja znam..ali hocu d akazem da ako vec zelis da dobijes pro card..da su ta takmicenja recimo prilika za neke momke koji bas nisu mnogo upleteni u politiku samog dobijanja card-a..

hpocu da kazem da bez obzira sto mozda ti nezas ko su favnoriti,ja verujem da postoje shaodw man koji to znaju....i bez obzira na to da ce iodluka biti takva kava ce biti....

u svakom slucaju..ostalo ti je jos malo vrmena..na fotkma izlgedas opasno..verujem d aje u zivo jos bolje....pa ako ti nije problem,da nas izvestvas kako stvari napreduju i naravno sa samog takmicenja kao je cela prica prosla.

jos jednom

sretno marijane!!!!

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #97 poslato: Septembar 20, 2007, 01:08:48 pre podne »
aha..pa tako sam nesto i mislio...ali reko ajde da pitam..mozda znas ko bi slovio za nekog ajd da kazem favorita....

znam d apobednik nationalsa dobija pro card,tj pobednik svake kategoije tamo,sto je prilicno neravnopravno moras priznati u odnosu na evropu recimo gde ako hoces da dobijes pro card moras da budes sve prvak overal..ili da pobedis na jednom od dva amaterska grnad prix-a,mada mislim da su i to sada ukinuli i jedino sto ostaje jeste worls...zalosno ali jebiga..poltika je cudo..

a jel moze jedno pitanje...nadam se da neces shvaiti ovo pogresno....znam da se obicno krajem godine..decembar odrzavaju 2 takmicenja u amerima gde mnogi traze priliku za pro card...mislim da je jedno EXALIBUR a drugi BORDER STATE ili tako nest....znam da pratis scenu,pa ako se secas da je na tom takmicenju steve namat prosle godine bio prvi..dobio pro card..mada je bio daleeeeko od forme.....

naravno..on je to i sam rekao,i objasnio da je to sve posledica dugog sedenja u avion i sta ja znam..ali hocu d akazem da ako vec zelis da dobijes pro card..da su ta takmicenja recimo prilika za neke momke koji bas nisu mnogo upleteni u politiku samog dobijanja card-a..

hpocu da kazem da bez obzira sto mozda ti nezas ko su favnoriti,ja verujem da postoje shaodw man koji to znaju....i bez obzira na to da ce iodluka biti takva kava ce biti....

u svakom slucaju..ostalo ti je jos malo vrmena..na fotkma izlgedas opasno..verujem d aje u zivo jos bolje....pa ako ti nije problem,da nas izvestvas kako stvari napreduju i naravno sa samog takmicenja kao je cela prica prosla.

jos jednom

sretno marijane!!!!

Zaista nije fer da samo overall europski prvak dobije pro kartu, a znam da i njemacki i britanski overall champs dobijaju pro karte.
Excalibur (ove godine 1.Decembra) i Border States (ove godine 20.Octobra) nisu Pro kvalifikacije. Oba ova takmicenja su National Qualifiers.
Nisam siguran kako je Steve Namat dobio pro kartu (znam da je pobjedio na NPC takmicenju, ali kao strani drzavljanin ne moze ici niti na Nationals.Za to treba imati americko drzavljanstvo. Mozda je dobio Pro kartu preko peticije madzarskog saveza. Milos bi sigurno znao odgovor na ovo pitanje.
Pedja, sretno i tebi na takmicenjima u buducnosti...
Da li se takmicis u Novom Sadu, 13.10.?
Pozdrav,
Marijan

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #98 poslato: Septembar 20, 2007, 06:37:51 pre podne »
pozdrav marijane..

ne,necu da izlazim na drzavno ove godine.jednostavno ne ide se na svetsko u koreu a i sam znas koliko ulaganja treba da bi se prica dovela kraju,jer ja nisam od onih koj ce da stane na binu pod svaku cenu makar bio i sam u kategoriji a da forma nije onakva kakva ja hocu.
jdnostavnonemam motiva..drzavni prvak sam bio 4 puta i da sada to radim samo iz svog gusta..ne pada mi na pamet..kao sto rekoh..nemam motiv jer se ne ide nigde dalje.

prolece..i evropsko je moj cilj..nadam se da ces biti tada u zagrebu..

sto se tice steve-a...ufff..stvarno neznam...jednom je bila negde prica o tom ucescu na national takmicenju..mislim d aje milos nesto objasnjvao da i pored toga sto nemas drzavljanotvo mozes da ucestvujes i d adobijes pro card..bas cu da pitam misloha...a neznam kako je steve dobipro card..ja sam mislio da je to bilo prosle godine an excaliburu...no,nije ni bitno...

samo sam na glas razmisljao sto bih ja uradio da sam tamo....

a sto se tice pro carda...cak sam prilicno sigruan marijane da ni apoutni evropski en dobija pro card...samo apolutni svetski.....da ne poverujes..

Van mreže Mihajlovic_Nenad-HANS

• VIP
  • Lightweight Member
« Odgovor #99 poslato: Septembar 20, 2007, 07:50:39 posle podne »
ODLICNO  SVAKA CAST MADA NA ONIM PRVIM SLIKAMA IZGLEDAS BOLJE

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #100 poslato: Septembar 24, 2007, 02:12:22 pre podne »
2 weeks out
« Poslednja izmena: Septembar 24, 2007, 02:15:23 pre podne Marijan Lipsinic »

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #101 poslato: Septembar 24, 2007, 02:16:42 pre podne »
2 weeks out

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #102 poslato: Septembar 24, 2007, 02:18:37 pre podne »
2 weeks out

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #103 poslato: Septembar 24, 2007, 06:12:33 pre podne »
uuuuuuu//ohoho...vidi se na licu da ce forma bude vrh..

lice...cry and cut.....to se trazi........

bravo

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #104 poslato: Septembar 24, 2007, 06:14:41 posle podne »
Ha, ha... :) Pa da, lica bilderima pred samo takmicenje izgledaju kao da su iz Bijafre... :DPodledaj ovo lice, a ima jos 2 tjedna i vode da se izbaci..Pedja, i sam si X puta prosao kroz ovo....
Pozdrav ...