ovo izgleda jebeno opasno...
bravo marijane..i od srca zelje za sto bolji plasman.
e sada...ako znas..bilo bi lepo da nam das redimo primere ko bi trebalo da bude u tvojoj kategoriji..ili jos bolje ako bi bilo neke od slika tih momaka.ili nesto tako..
znam da je to prilicno nezahvalano u amerima reci.doci ce taj i taj..jer tamo se ni od kuda pojavi neki new kid i unese haos na takmicenje..ali mislio sam bar priblizno..dali se zna ko slovi za favortia...itd..itd..itd.
hvala..
i jos jednom...opako i jebeno izlgeda...narocito legs....
Pedja, hvala na komplimentima !!!
Lijepo je dobiti rijeci podrske i komplimente od onoga koji i sam prolazi kroz ovako nesto. Hvala ti!
Sto se tice samog takmicenja, zaista je nemoguce prognozirati tko ce se pojaviti na takmicenju. Southeastern USA je National Qualifier, sto znaci da ce veliki broj takmicara pokusati dobiti kvalifikaciju za Nationals, na kojem pobjednik svake kategorije dobija Pro kartu. Nationals se ove godine odrzava 16 - 17 Novembra u Dallas-u, Texas.
Vaganje za moje takmicenje ce biti u petak navecer, 5.10.07. Prejudging pocinje u subotu u 10 ujutro.
Slike sa takmicenja bi mogle biti na sluzbenom sajtu takmicenja...
www.southeasternusa.coma moguce je da ce i Muscular Development imati izvjestaj...
http://www.musculardevelopment.com/browse/Imati cu nekoga sa sobom tko ce slikati takmicenje, tako da izvjestaj nece izostati.