Novembar 14, 2024, 11:08:25 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Marijan Lipsinic  (Pročitano 125065 puta)

Van mreže Marijan Lipsinic

• VIP
  • Bantamweight Member
    • www.marijanlipsinic.com
Odg: Marijan Lipsinic
« Odgovor #240 poslato: Oktobar 28, 2008, 06:15:43 pre podne »
2  Pedja...
Pozdrav sampione ! Zaista mi je drago cuti komplimente od vrhunskog bildera kao sto si ti !
Odmah na pocetku da kazem da nema nikakovog nesporazuma u vezi tumacenja dijete
a niti ikakovog nesporazuma na relaciji Petrovic - Lipsinic  :)
 Ja zaista nisam ciljao na nikoga osobno pisuci post. Stavrno se ne sjecam da si ti osobno napisao
komentar u vezi duzine ketogene dijete kod odredjenih vjezbaca. Iz vlastitog iskustva ( trenerskog)
i razgovora sa Palumbom dosao sam do saznanja da ketogena dijeta sa protein/fats moze da se uspjesno
primjeni i kod vjezbaca rekreativaca. Ovdje na Floridi "personal training " je veliki biznis pa sam se i sam
uvjerio u to iz vlastitog iskustva. Ja dnevno treniram do desetak stranaka u prosjeku.
 Sto se tice dijete protein/veggies tu je vec drugacija prica.Ta dijeta je vrlo
teska za ljude koji se ne bave takmicarsim bodybuildingom ( ja je ne koristim na svojim klijentima) i svakako da tu postoji opasnost od katabolizma
Medjutim u takmicarskim dijetama ona se kombinira sa dijetom protein/fats u razlicitim vremenskim intervalima
kao npr. 2/1,3/1,4/1 ili cak 5/1. Na dijeti bez masti i UH ne ostaje se dugo, zbog vec gore navedenog razloga
(moguceg katabolizma)

Pedja tvoje forme su uvijek odlicne. Zaista ti od srca zelim najbolju formu i vrhunski nastup na svjetskom
prvenstvu. Btw, gdje se odrzava svjetsko?

Puno pozdrava sa toplog juga Floride....

Marijan
« Poslednja izmena: Oktobar 28, 2008, 06:18:17 pre podne Marijan Lipsinic »

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #241 poslato: Oktobar 28, 2008, 06:19:40 pre podne »
uhhhh....
odlicno Marijane !!!!

Hvala Mario,

Mogu si misliti kako si se nagledao "freakova" u Vegasu !

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #242 poslato: Oktobar 28, 2008, 06:28:28 pre podne »
Uuuu,napisao si nam jedan vrlo ,vrlo koristan post...
Jednom sam pokusao da idem duze vreme [i napravio odlicnu formu]da idem ovo sto si pomenuo skroz bez hidrata i bez masti,ali sam vrlo brzo osetio strasan pad energije cim sam skinuo masti sa jelovnika.
Nadam se da ti i Pedja necete imati nista protiv da ova vasa dva posta iskopiram ne temu o Palumbo dijeti....http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,13062.msg174993.html#msg174993
I bilo bi vrlo korisno cuti od vas nesto o varijanti koju je Palumbo preporucio za masu...http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12833.msg173220.html#msg173220
Veliki pozdrav jos jednom,fenomalna forma.
[/quote]

Sve je to na mjestu sto Dave kaze. Medjutim kada dodje do plato-a u dijeti tada se naravno modificiraju odredjene svari
a njih Dave daje samo onima koji ga koriste za contest prep. To se zove coaching i on to naplacuje. Na internetu su postavljene  njegove dijete u samom startu priprema.
Bez obzira na sve, Dave je obrazovao vise ljudi nego svi "gurui" zajedno, koji masno naplacuju svoje usluge. Mogu reci da je Dave vrlo profesionalan i brz u svojim odgovorima te vrlo uspjesam biznismen. Za uspjesan biznis treba  se nesto i ponuditi free, kako bi se ljudima dalo do znanja u cemu je stvar.

Puno pozdrava !
« Poslednja izmena: Oktobar 28, 2008, 06:30:44 pre podne Marijan Lipsinic »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #243 poslato: Oktobar 28, 2008, 10:02:06 pre podne »
2  Pedja...
Pozdrav sampione ! Zaista mi je drago cuti komplimente od vrhunskog bildera kao sto si ti !
Odmah na pocetku da kazem da nema nikakovog nesporazuma u vezi tumacenja dijete
a niti ikakovog nesporazuma na relaciji Petrovic - Lipsinic  :)
 Ja zaista nisam ciljao na nikoga osobno pisuci post. Stavrno se ne sjecam da si ti osobno napisao
komentar u vezi duzine ketogene dijete kod odredjenih vjezbaca. Iz vlastitog iskustva ( trenerskog)
i razgovora sa Palumbom dosao sam do saznanja da ketogena dijeta sa protein/fats moze da se uspjesno
primjeni i kod vjezbaca rekreativaca. Ovdje na Floridi "personal training " je veliki biznis pa sam se i sam
uvjerio u to iz vlastitog iskustva. Ja dnevno treniram do desetak stranaka u prosjeku.
 Sto se tice dijete protein/veggies tu je vec drugacija prica.Ta dijeta je vrlo
teska za ljude koji se ne bave takmicarsim bodybuildingom ( ja je ne koristim na svojim klijentima) i svakako da tu postoji opasnost od katabolizma
Medjutim u takmicarskim dijetama ona se kombinira sa dijetom protein/fats u razlicitim vremenskim intervalima
kao npr. 2/1,3/1,4/1 ili cak 5/1. Na dijeti bez masti i UH ne ostaje se dugo, zbog vec gore navedenog razloga
(moguceg katabolizma)

Pedja tvoje forme su uvijek odlicne. Zaista ti od srca zelim najbolju formu i vrhunski nastup na svjetskom
prvenstvu. Btw, gdje se odrzava svjetsko?

Puno pozdrava sa toplog juga Floride....

Marijan

nravno priatelju da nesporazuma nema niti ce da ga bude...mozda se nisam dobro izrazio ali nije ni bitno..vazno ej da se razumemo...

sto se tice dijete...veoma kratko se ovde opisao princip i sustinu rada cettonica..tako da tu nema sta da se doda i osim sto bih samo rekao..da ja nisam naglasio da cettonic se NEUSPESNO PRIMENJUJE KOD REKRETIVCA...vec bas obratno...VEOAM USPESNO....samo sto sam ja primetio...da nakon 4 nedlje STRIKTONOG DRZANJA cetonica rezluatati polako pocinju da usporovaju te je sam klijent onda prilicno..hajd da kazem ocajan....

mislim da u stvari PSIHOLOGIJA igra veliku ulogu i ovde jer kao i sto si ti rekao,a veovatno si i sam primetio u radu sa klijentima da postoje rrazno razni tipovi i mentalni skopovi te da nisi svu isto ili jedanko spremni na odricanja bilo kojeg tipa..

mozda sam ja iz ovgo razloga a primetivsi neke od nzakova gubljenja motivacije i zakljucio da psihologija licnosti krece da slabi posle 4 nedlje cettonica i posle FRAPANTNIH REZULATATA u tih 4 nedelje gde klijetn dozivaljva bukvalno metamorfozu te taj isti proces pocinje da slabi nakon te 4 nedlje te u ciljuu odrazavanja motivacije na bar slicnom noviu dopustim...da tako kazem....klijetnu bar 7-10 dana pauze gde ce malo da uziva u UH ..
naravno..to uzivanje iam smilsa i svrhe mozda prva 2-3 dana..sve posle se samo nanosni ogrmona steta...ali mozda je i to dobro..jer kada klijetn sam uvidi da posle onoliko truda sam sebi nanosni stetu,hitro se varca na cettonic i stvari krecu iznova

sve u svemu..drago mi je da si pokrenuo nesto novo jer sma bas ot ome i hteo da pisem ovih dana...o toj TAKMICARSKOJ CETTONIC koji je u mnogome razlicit kao sto si i sam naveo od cettocnia nekog rekretivnca..

hvala na lepim zeljama za takmicenje..
iste zelje upucujem i ja tebi na takmicenju koje ti sledi za 2 wekks..

Van mreže alpha_male

• VIP
  • Flyweight Member
« Odgovor #244 poslato: Oktobar 28, 2008, 11:05:40 posle podne »
Nikad bolji- u svakom pogledu!!!
Pozdrav Marijane

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #245 poslato: Oktobar 31, 2008, 06:09:10 posle podne »
Nikad bolji- u svakom pogledu!!!
Pozdrav Marijane

Hvala Big J !

Pozdrav tebi i Inji !

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #246 poslato: Oktobar 31, 2008, 08:43:03 posle podne »
au pregledah od pocetka temu...kakvo putovanje svaka cast :) ako je forma sad ovakva za deset dana ce biti perfekcija,Palumbovi predlozi izgleda vrede svaku paru ;)
How could he know this new dawn’s light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

Van mreže MarK3

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #247 poslato: Oktobar 31, 2008, 09:08:37 posle podne »
Svaka cast za formu...  :o :o :o

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #248 poslato: Novembar 03, 2008, 05:17:19 pre podne »
6 days out

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #249 poslato: Novembar 03, 2008, 05:20:28 pre podne »
 :)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #250 poslato: Novembar 03, 2008, 08:37:10 pre podne »
Brateeeeee miliiiiiiiii  :o :o :o
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Spartak

• Gost
« Odgovor #251 poslato: Novembar 03, 2008, 10:51:25 pre podne »
Ako je ovo cuvena "zalivena forma" ...kako li ce tek izgledati na contest day...SRECNO!

Van mreže Remetik

« Odgovor #252 poslato: Novembar 03, 2008, 12:22:26 posle podne »
Pakleno!!!  :o

Van mreže bosko97

• Lepotica
  • Middleweight Member
  • Pauljicic
« Odgovor #253 poslato: Novembar 03, 2008, 02:44:01 posle podne »
Sretno na takmicenju!Ocekujemo fotke!!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #254 poslato: Novembar 03, 2008, 06:13:18 posle podne »
bravo marijane..
ovo je i vise nego dobro
nadam se da ces ovo i uspeti da odrzis do takmicenja jer sudeci po ovj formi ovo je takmicarska forma za izlazak na binu....

svaka cast jos jednom..stvarno ubediljvo najbolje do sada