marijane.
kao prvo..extra forma za 2 weeks out..zaista..kao sto valdara rece..nikada bolji...
a ovaj deo.
da se na ketogenoj dijeti ne smije ostati duze od 4 tjedna. Vrlo cudna konstatacija?
to sam ja rekao i trebao si da omdah kazes da si to procitao od mene jer sva sreca pa pratim tvoju temu pa sam ovo i video inace bi nasi forumasi ostali bez odgovra a ne volim da sam nedorecen
dakle..kada sam rekao da ne treba da se bude an keto diejti duze od 4 nedlje..ovde sam mislio da text koji sam pisao o tome i gde sam se obracao SIROKOJ POPULACIJI rekreativca koji nisu upoznati sa ovom dihjetom..
ti vidim da se obracas NAMA..tj body buliderima te se slazem,cak sto vise sa ve i jednom tvojm konstaticjom u vezi keto diejte,mada ja nsiam radio sa palumbom vec sa nekim drugim ali sam primenjivao ISTE PRINCIPE I METODE KAO I TI
,a rezluati dijete koju sam sporvodio tj ketonica se mogu videti na mojoj formi od prolceca itd..te ce se videti vec sada za 3 nedlje na svetskom...
dakle...da ne dodje do nesporzauma....kada sam rekao 4 nedlje..onda sam uzeo u obzir OBICNE ljude koji su sa obicnog rezima prehrane presli an nesto svermisko..bar za njih....i za njihovo telo i metabolizam.....
licno sam se uverio u radu sa svojim klijentima---onima koji su izdrzali 4 weeks cetionica----da su imali fantastice rezulate,ali da su ti rezulatti krenunli da padju nakon 4 nedlje....a odgovr i ti veoma dobro znas.....ONI SU NATURAL,te im telo stvara toleranicju na odrejdenu vrstu diejte...
sam znas a i palumbo jer rekao...da..ukoliko proces stane..da pribegava pojacavanju cardio treninga,pa tek onda FAT BURNER elemetnima....ali an sve to naravno da se podrazumeva i ANTIKATABOLIK supstance.....
.....logicno je i zbog cega...jel..
ako se zbroje ova tri paramtera mozemo da dobijemo samo jedno..tj..bar sam ja dobio...da obican i prosecan dovek ne bi trebalo da bude na cetonicu duze od 4 nedlje zbog i zbog milion razloga...
video sam recimo dobre pomake u skidnaju viska kg kada nakon 4 nedlje se uradi pazua od cettonica i odradi lagano popunjavanje glikogena u periodu od 7 dana.
ali to je opet veoma tesko da se kontloise jer ne mozes sa klijetom da zivs 24 h dnevno da bi vodeio racuna o svemu sta radi itd..ali postoje rijetki koji su i to ispostvoali te im je cettonic ponovo dobro dosao ali opet u periodu od 4 nedlje..
itde..itd..itd..itd.
da ne duzim sada.
nadam se da sam uspeo da objasnim zasto sam to rekao io kome sam se obracao...da ne dodje doz abune....
rekoh..sva sreca pa redovno pratim tvoju temu
,pa sam ovo video a ne bih zeleo da dojde do zabune..tako.da ukoliko nesto nadjes a sa cim se ne slazes..slbodno me prozovi imenom i prezmenom i no problemo..
jo0s jednom...svaka cast na formi...
ziveo cettonic