pozdrav zlatane....
nisi ti mene dobro shvatio..ja se veruj ne nerviram ni najamnje...samo ne dozvoljavam da mi neko-citaj ortodoksni seljak-uzme ono sto meni priapda nejgovom oldukom koja nije zasnovana na ni jednoj jedinoj cinjenici osim te koju je on i javno rekao....da smo mi degenerici......
dakle...nema tu govra da pricamo o uosptenim stvarima...OVO JE LICNO...
a akada nesto radim..onda cu zeca da siteram do kraja..
da is u pravu oko para to jesi..mi smo nazalost takvi ljudi i prodajemo se za serpu bele ribe dok oko nas se deasavaju cuda...
stari..meni ne treba da mi oni daju neku lovui iz svog dzepa i da kazu ajd sada suti...ja hocu samo ono sto me po logici slijeda dogadja priapda..nista vise-nista manje..
posto je ovde rec o stipednijama itd.ove gdoine su deljene 5 stipedija,a ministartstvo sporta je tih 5 stipednija odobrilo na osnovi uspeha branke jovnacovic i mog iz 2004 goidna tj b.b kao sprot je prebace iz 4 kategoije u 3 gde se odobrava 5 stipedija..ja je nisam tada dobio...niej ni biotnio..
ove godine smo nas nekoliko imali pravo na stipediju..ali je nesimo dobili...iz ralzoga sto je taj seljak rekao da je titula pravka drzave-KOJU ON NIKADA NIJE OSVOJIO A ZARKO JE ZELO-vaznija od titula prvaka balkana....
?...dakle..ovde su priajtleju zamenjene teze totalno...
ja sam sa igrom extra frend i sa svima iz extreme teama i ja cu prvi da ga pdozim u nejgivm nastojanjima da ode van itd...JA NE MORAM BURAZ....ne moram..ali on je momak pred kojim je sjajana buducnost i postavlja se pitanje..ODAKLE ONDA NEKOM DEBILU PRAVU DA TOG MOMKA OSUDI NA PROPAST UMESTO DA MU SE POMOGNE..
dakle..ovde sada ne govrimo o meni...govrimo uospteno..
stipednije se dele iz kog razloga...ZA POMOC U DOSTIZANJU BOLJIH SPROTISKIH REZUALTATA i USAVRSAVANJE SPORTISTE...Ttako stoji u zakonu..
kako da se jedan talenta usavrsi akda mu rade o glavi stalno iskomplekisrane budale?
???nikako...
e o tome se radi..
dakle....pustimo rpicu i o stipendijama..nije bitno...ali zasto da ovaj sport srlja u jos vecu dubiozu zbog pojedinaca koji su jedva docekali da izigravaju nesto u savezu,a u sustini su niko i nista ali eto, dato im je da resavaju enka pitanja koja krupne ribe i ne znaima i bukvalno je...ma samo se vi jebite izmedju sebe....radite sto ocete..a ovi onda nesretnici se poptuno uzive u tu ulogu i rasturaju sve sto se moze rasturiti od ostatka saveza itd itd itd itd....
dakle...necemo da pricamo o strucnosti likova u savezu..kao sto sam rekao evo ti jos jedan podatak....BIVSI SEKRETAR SAVEZA IM SADA ODRADJUJE CEO POSAO PO PTIANJUU BALKANSKOG TAKMICENJA.....jel ti to govri neke stvari o strucnosti ljudi u savezu???
dakle...jedne boli kurac jel su tu iz drugih razloga a drugi su tu da se svete svima is vemu sto je bilo pre i da hoce...ONI EN ZNAJU.....
i gde to sve vodi?