:roll: Matori skroz si mi ne jasan?Neznam sto imam utisak da sve to sto sam napisao ,da mi neverujes?Nema veze? Ti znas da te ja ceni i postujem isto verujem i ti mene, sad sto nam se misljenja ne poklapaju staces.Ja sam tamo bio prisutan a ti nisi ,zapitaj se da li bih Marko i ja tek tako pristali da se takmicimo a do juce smo bili protivnici toga?Ja sam prvi koji je prestao da se takmici za scg ?Koga nije bilo dve godine i zasto.Ko je odbio da se slika za reprezentaciju? A ti to sve vec i sam znas?Pozdrav brate Funtu i ne zameri ako sam te necim uvredio. :wink: :wink: :wink:
....buraz,ti jako dobro znas kakav ti i ja odnos imamo i ja jako dobro znam sta si ti njima sve radio.....nije rec o tome igore...NIKADA ME I SA NICIM NISI UVREDIO i ovo se nista ne odnosi licno na tebe.......
uopsteno sam govorio.....svako ima pravo da radi sta hoce i snosi posledice za svoje postupke.....
ja necu ovde nikoga i nsita da ubedjujem u nesto sto je i tebi i svima drugima kristlano jasno,a to sto ja nisam bio na nekoj skupstini to ne znaci da moram da promenim svoje misljenje kao i vi......
igore..ja sam svoje dokazao....i maretu sam objasnio....doslo je do povrede statuta....
ja niam kriv igore sto se u sve prethodne godine moglo da postupa na isti nacin kao i do sada.tj da se odlukom upravnog odbora stipendija moze da dodeli i SILJI-cudi me da to nisu uradili-..
igore ja nisam kriv sto odluku o stipednijma donose GORAN ILIC I MIKICA MILITUNOVIC....za ovu godinu..
igore..ja nsiam kriv sto ti nisi dobio stipdniju po tom kriterijumu kao NAJTALENTOVANIJI OS SVIH NAS...a trebao si...
vidis..to je moje misljenje...ti si trebao da je dobijes....ti oces da ides do kraja...ti imas potenicjal za to....
igore,ti moras da shvatis jednu stvar,za ovu godnu je trebalo a raspored stipedniaj bude drugaicji..TO TI JAKO DOBRO ZNAS....ja ne mogu da pricam sa nekim ko kaze da nema pojma ko je PEDJA PETROVIC...mislim da se slazes sa tim.....
znaci,igore ovde ne pricam sada o tome jel ja treba da dobijem stipedniju ili ne,nego o tome da ja moram da se borim sa tim ko sam ja......nisam neka licnost ali mislim da me jako..jako..jako dobro svi poznaju...bilo po dobru ili zlu..nebitno..ali svi znaju ko je pedja petrovic...e ako neko to ne zna-igore-o cemu ja da pricam onda?
?
brate...nista nije bitno....bitno je da sam ostao sam kao posran golub u celoj prici,bez podrske i razumevnja bilo koga i bilo cega...ni to nije bitno..i ne treba da bude.......ali igore ja necu da odustanem......ja sam sazluzio za ovaj sport toliko da kada bar nekoga pozovem da kaze..ej cao pedja......ti sam izvuci zakljucak iz ovoga o cemu aj tebi pricam i jel nam treba takav napredak i gde takav napredak vodi....
ponavljam....nije bitno0 jel neko negde 120 dana ili 1120 dana....igore razmisli o cemu ti ja pricam....
opet..nemoj a me krivo shvatis i da odustajes u svojim namerama..ne daj boze.....nego samo da dobro razmislis o ovome o cemu ti ja pisem a ne o tome da sam tebi nesto licno prebacio ili pomislio...
uostalom ti jako dobro znas da se cujemo telefonom i da imam nesto da ti akzem licno to bih ucinio onda na taj nacin,a ne ovako javno...
fundo-ti jako dobro znas kakv smo mi odnos u extreme team-u izgradili izmedju svih nas,bez obzira il bili ista kategorija ili ne,bez obizra ili gubili ili dobijali,uvek je bila zajebacija i provod do kraja,a to svi znaju i uvek smo izgledali kao vanzemaljci gde god da smo se pojavili.......
ja nikome ne dizem tenzije ali NIAKDA...NIAKDA..necu da dozvolim da neko sere po meni i mojim rezultatima na ovaj ili na onaj nacin......
ponavljam....sve najbolje ti zelim buraz.....