Care, kralju, da te nema, trebalo bi te izmisliti !
Znaci idemo opet sa taktikom izvrtanja. Sad malo relativizujemo, ne pominjes vise ligandrol, nego sarmse, jer je termin sarms koji je veoma uopsten, ipak blizi poistovecivanju sa peptidima, nego sto je to sam ligandrol, pa ce ti prica imati vece sanse za prodju kod svih koji to citaju. Perfidno, ali ocekivano sa tvoje strane.
Znas, drzim jednog staforda u kuci i rukovodeci se tvojom logikom, od sad ga svrstavam u konje. Moj ast ima rep, konj ima rep. Moj ast ima 4 noge, konj ima 4 noge. Moj ast ima glavu, oci i zube, konj ima glavu, oci i zube. Moj ast ima zeludac, srce, pluca i bubrege, konj ima zeludac, srce, pluca i bubrege. To je to. U sustini, kerovi su konji, kraj price. Ajkula - drakula, sve je to isto.
Ajd sto pokusavas mene da napravis budalom, neka, ne ljutim se, cak i uzivam, da li ti je palo mozda na pamet da u ovo doba dostupnosti informacija svako ko cita tvoje upise moze da izvrsi odgovarajucu pretragu i da se licno uveri da li tvoji navodi piju vodu ili ne ? Razmisli, pa onda razmisli jos jednom, malo bolje.