Pozz,now sam owde,i widim pricate o hyper mass.E sad,mora se od necega poceti,i ako zelite masu,a uzimate gainer,ne mozete ocekivati mnogo proteina,misim,pored njih ima mnogo drugih stvari koje wam nabacuju masu,u gaineru.Elem,mene zanima koji bi mi wi preporucili suplement,onako da mogu da ga stalno finansijki pratim? Jer znam jedan whey protein,dobijes kilogram,kosta 2060 dinara,ali pije se owako : dve pune supene kasike dva puta na dan,znaci dve pre,i dve posle treninga.E sad,sastaw jedne porcije je 33g,i na to ide 24 g proteina.Mene zanima,jel se pije dve kasike pre (2x33g) pre i dve (2x33g) posle treninga,sto znaci 132 grama dnevno.Ili su dve kasike jednake 33 grama? Znate sta hocu da kazem? Jel jedna kasika 33 grama,ili su dve kasike 33 grama? Misim,kad bi pili dve pre,i dve posle,ako sam dobro izracunao,potrajalo bi maximum 9 dana.I opet,nowa tura.Bilo bi mi ok da se pije dnevno 66 grama,i lepo bi potrajalo.
I jos nesto,planiram da uparim gainer sa dex,znaci hyper mass sa dex.Sta mislite o tome?