hmm
ne znam da li ces me razumeti ali cu pokusati da ti kazem zasto ne teretana...
mislim da teretana jednostavno nije za mene, isao sam pre 2 god. 2 meseca i smucilo mi se to koliko ima ljudi(to ti je onaj rad:cekas na red, guzva ili slicno tome, procaskaj mallo sa ovim malo s-onim i ode sve u qr**,i samim time gubim intezitet rada). drugo ne zelim ja nista posebno od svog tela, nego hocu da skinem to sala sa stomaka sto imam. gubim dosta vremena od kuce do teretane i natrag, a za to vreme mogu dosta stvari da uradim(tice se fax-a). takodje sam cu da na primer ako idem jedno vreme u teretanu i nakon toga prestanem da idem mozda mesec-dva da se sve to "splasne" za ovo ne kazem da je tako al sam cuo.jednostavno nisam taj tip, vise volim ovako nesto i nameravam da za 10-ak dana uzmem i sipku za zgibove a kad dodje toplije vreme idem i na trcanje....
a imam u planu mozda na leto kad prodje fax, da mozda odem u teretanu i odradim malo na masi...ali prvo da se sredi trenutna situacija....
ovom prilikom hteo bih da pohvalim ovaj forum, jer stvarno mi se svidja "vase" vodjenje diskusija(dosta humora)...ovo pricam jer sam procitao dosta topica...
pozdrav