O cemu se radi? Ukratko u jednom drugom forumu u kome sam aktivan postoji jedna djevojka , njeno ime je Josipa i ona ima samo 21 godinu, kazem samo jer kada cujete njenu pricu vidjeti cete kakav krst ona nosi.
To mlado neduzno stvorenje je do sada pretrpjela vise patnje nego sto vi i ja znate da postoji, zamislite si u glavi scenu u kojoj ona lezi u bolnici u ZG trudna u sedmome mjesecu i greskom doktora i ljecnickoga osoblja gubi bebu. To je nesto STRASNO, sto mlada majka moze dozivjeti da rodi MRTVO DIJETE!!!!!!!! , no to nije kraj price, ti isti doktori , "takozvani" doktori( ja ih zovem gamad ) joj nude nekih stotonjak tisuca kuna da nikome ne isprica sta se desilo, i vrse pravi mobing na nju( ipak je u pitanju "ugled "doticne gospode i bolnice), kada ona odbija novac onda oni pocinju da joj otvoreno prijete.
Da stvar bude gora ona se nekako isto vrijeme bori sa leukemijom i ta joj opaka bolest sve vise i vise uzima snagu , i ona gubi borbu protiv njih a ujedno joj se zdravstveno stanje jako pogorsava tako da se bori za zivot. Ona je jako krhka ali ujedno i jako snazna osoba, koja ne zeli popustiti i predati se. No na zalost bolest izgleda da dobiva rundu po rundu...
Josipa sada ima oko 30 kg, da ponavljam ovo , 30 kg i ne stidim se reci da placem dok vam ovo pisem jer ju zamisnljam kako izgleda....
Svi pokusaji moje djevojke i mene da joj na bilo koji nacin pomognu su bezuspjesni pa se obracam vama.....
ONO STO BIH VAS ZAMOLIO JE SLIJEDECE; UZMITE SI NEKIH 30 SEKUNDI VREMENA I DOK CITATE OVAJ TEXT POMOLITE SE ZA JOSIPU,
AKO NISTE RELIGIOZNI I NE VJERUJETE U BOGA ONDA SAMO MOLITE DA OZDRAVI
ona je jucer prabacena iz zg u ljubljanu jer je pala u komu .....
tamo se nadaju da ce joj moci pomoci ako se probudi iz kome......
molim vas da zaboravite na trenutak na vase vlastite probleme , a siguran sam da ih svi imate i jednostavno samo za kratko pozelite da jedna djevojka ozdravi
EVO JA POCINJEM
I KROZ KISU ICI , I NA NISTA NE MISLITI, NEGO NA KISU NA MOJOJ KOZI KOJA JE DOSLA DA SVE OBRISE, I KROZ NOC POCI U BESKRAJNOST,OSLOBODITI SE MOJIH SUZA, PASTI NA KOLJENA I USPRKOS DALJE ICI, DO NICEGA....I U VRHUNCU BOLA SEBE SAMOGA OPET NACI ....... I KRENUTI KA SUNCU
DRAGI BOZE MOLIM TE UCINI DA JOSIPA OZDRAVI I DAJ JOJ SNAGU DA POBIJEDI U OVOJ BORBI
sada ste vi na radu, znam da ste divne osobe i da cete mi pomoci i stoga vam se od svega srca zahvaljucem
vas thor