evo..ovo sam morao da podelim......danas sam otisao u gym negde oko 9.30 tj usao sam da radim u gym znaci negde oko 9-50...otprilike..ali to je manje bitno../.
tamo je vec bio jedan momak koji je radio....GLE CUDA...RUKE.....
i tako sam ja gazio steper i nije me znaimalo sto ima na tv kada sam ispred sebe imao LIVE...u 4 cina....KAKO SAMI SEBI DA J...MAMICU NA TRENINGU....anyway......i tako je momak radio i radio i radio i radio i nakon negde 45 minuta stepera,sadjem da malo uradim vezbe isteznja ali on je i dalje radio ruke.........uglavnom to nema puno veze sa treningom ali ih je radio.....i nisam mogao da izdrsi i onda sa ga pitao :twisted: :twisted: ..jeli buraz...sto toliko serija i ponavljanja..mislim cemu...kada ce on meni.....ma ja sam odmah shvatio da si ti onaj lik sa slike-btw..moja slika je u gymu-...PA SAM HTEO DA TE PITAM NESTO....JA BI MALO DA SE URADIM..ALI NE BIH PUNO-KAZE,TAKO KAO TI.....Aali i sve je ovo ok jer nisam bas bio spreman da mu dam adekvatan odgovr na ovo,nego sam progutao i otisao da se tusriam i to je trajlao nekih 15-20 minuta i kada sam izasao-a njega sam ostavio da radi trbusnjake,i na osnovu toga sam pretpostavljao da je to kraj treninga nejgovg jel tako mi je nekako logicno da svi rade trbu na kraju treninga,na moje zaprepastenje kada sam usao nazad u gym....gle iznanedjenja...ON RADI RUKE....kaze shvatio je analizirajuci sebe da mu ruke fale u odnosu an druge delove!!?
?......progutam i to pitam...jel biraz...pa koliko dugo treniras...kaze on meni.....ma ne bas nesto dugo...danas mi je 1 dan!!!!!!!!!!!!!!!al kuci sam radio skelkove ](*,) ......JOOOOOJJJJ..ZEMLJO STA SVE NOSIS NA SEBI........
i na kraju dok sam pricao sa devojkom koja radi u protein baru :twisted: :twisted: ...prilazi mi taj isti majstor i zacinjava mi kompet dan.......pitanje.....JELI BURAZ..STA MISLIS JEL DOSTA DA UZIMAM OD SUTRA PO 3 GALENIKE...JEDNO 2-3 MESECA...JEBIGA..ZNAS KAKO JE..LETO IDE............sta da kazem....suzdrzao sam se.....nije momak kriv...verovatno....ako.......neznam...sada mi je to smesno i ceo dan crkavam od smeha...ali verujte mi da mi tada ni malo nije bilo svejedno...dvoumio sam se imedju vise opcija :twisted: :twisted:
eto...