Koje slike ti gledas? Mislim nema nijedne slike koju su sami napravili a da nije velicine za licnu kartu. Samo neke umetnicke slike tanjira sa govedibom i salatom by Alex Ardenti...
..GLE RASHO.....meni ej glupo da pricam sa aspekta moderatora nesto o casopisu koji je doneo VELLIIIIIIKKOOOOO osvezenje na nase trziiste,a neznam koliko si ti upoznat sa casopisima koji su pre toga izlizili ovde kod nas.
dakle...svi caopsisi koji su zilazili ili zilaze su jedno veliko sranje i to tvrdim odgovrono jer sam u ovome sprotu jako dugo i nagledao sam se koje kakvh budla koji sebe nazivaju urednicima i sl...
dakle....ono sto radi pedja vuckovic s ekipo koju je okupio je dalko iznad onoga sto se radilo kod nas..cak sto vise..MILION SVETLSONIH GODINA,sto ce iko od tih kretena da ikada uradi..
dakle..rasho ovo ti govrim sa sapketa nekoga ko ucestvuje u clanicam u casopisu,sa aspekta nekoga ko je akmicar i sa aspekta nekoga ko zna kako izlgedaju strani capsoisi i sa aspekta sta ti ili ja ocekujemo do caspoisa...
dakle..najlakse je uraditi neki capsois sa gmilom kradneih slika iz stranih caspoisa,nazvati ga nekim zvucnim imenom..CITAJ MAXX i onda odrzavati tradiciju da izlazi jednom u godini dana........i baljezagrati koje kave gluspit sa manje vise tacnim ili ne tacnim prevedom bez strucnog kolegija..
dakle..ja ti odgvrono tvrdim da je sve i jenda fotogrfija u x fitnmesu autrokso delo i nije kradja..ali kao sto si i sam rekao a sada ovde porices mi zivimo u neorganizovanoj drzavi gde se moze raditi ko sta i kako hoce....
casopis tipa koja sam naveo koji se zasnivaju nakradji aturskih prava bi zavrsili u kontejneru uz milionske odstet samo da nam je drzva normlana..
i bas iz tog razloga bi trebao da imas malo psotovanja prema onome sto ti ljudi hoce da rade....STVARJU ENSTO SVOJE I JEDINSTVENO....RAZUMES....NE KRADU OD NIKOGA TO EJ VEOMA BITNO U PODZIANJU JENDOG CASOPISA..
rasho..ja encu ovde da drzim moralno politcki cas tebi jer vidim da si momak veoma naostren u pogledu bilo koje teme na ovom forumu,ali tamo gde to enma nekih znacajnih posledica itd nije me ni briga sta pises..
ali ovde te lepo umoljavam da ovakve komentre ostavis za sebe..
jer ipak ovde nije debata o tome jl treba jesto 100 gr belancevina ili 400 pa da svako ima svoju teroiju..
covaj casopis je evidnetno dobar i da nije tako zar misli da bi sotao tako dugo na trzistu..
i u ostalom jos samo jeda podatak...zar mislis da bi jedan milos sarcev pisao za takv caosopi da nije dobar i da nema vrhusnki dizajn i kvalitet.