jebiga stari nemoj tako.....ja sebe nigde nisam stavio u takav kontekst...
i ja da NEPOSTUJEM MILOSA SARCEVA...JA......PA COVECE JA AKO ISTA ZNAM O OVOM SPORTU SAM NAUCIO OD NJEGA....I AKO SAM IKOME ZAHVALAN ZA MOJE REZULTATE POGOTVO U ZADNJOJ GODINI..ONDA JE TO MILOS SARCEV,,,,,PA KAKO SAMO TAKO NESTO MOZES DA ODVALIS...
ALI TI IZGLEDA NISI CITAO SVE MOJE POSTOVE KOJE SU BILI UPUCENI MILOSU NA ONOM HRV FORUMU ITD.....NIJE NI BITNO...SAMO OVO TI JE I VISE NEGO SMESNO STO SI REKAO U VEZI MENE I MILOSA...
DALJE....ja mladog vezbaca ne navodim da radi ono sto ja radim.....ali,nikada ali niakda necu nekome da solim apamet kako sam ja jedinica mere ili tako nesto slicno i da sam ja najpametniji itd.....
jel ako ti smatras da si ti jedinica mere kao vlasnik teretane onda je to ok...ja to priznajem....i psotujem...ali hajde ti mene ubedi da je nacin na koji ti uvodis nekoga u svet b,b. ispravan....ovo sto sam ja naveo kako ja treninram,....pa ciovece ja to nisam dao kao savet nekome da tako radi...covek me pitao...ja mu odgovrio.....sta je tu lose..
da je rekao-ja sam pocetnik..ja bi mu to onda i drugacije im savetovao,...
usotalom imas moj autorski tekst pode threadom trening..pa rpcitaj...ili mozda ni ono nij dovoljn o dobro za tvoj nivo?
...ali ok...prihvatam i to...
i da...na trzistu ima 5-6 suplemenata koji rade i tu je kraj....ili je placebo efekat
i to nije moje misljenje nego je mislejnje jako puno b.b a da ti navodim njihova imena necu jer ces opet iz toga izvui poptuno krivi zakljucak..
kazes ne psotujem tebe....
??-sta bi to trebalo da znaci?
...ne razumem.....
kao nekoga ko zna nesto o ovome te psotujem...to sam i rekao?
a u kom drugom kontekstu bi trebalo da te postujem???
i akda malo preberm po psotvima....stvarno se ja mnogo puta pojavljujem..
ali covece meni je duznost kao moderatooru da stavljam teme ovde i da odgovaram ljudima...
stvarno ne razumem zasto tako nastupas....
pa hajde malo probaj da vratis na hrv forumu u decemabar prosle godine..pa ces da vidis ko je koliko postova tada slao..
pa ALAN se pojavljivao u skoro svakom postu...
ali to je covece bio njegov zadatak...kao u sotalom i vode moj..
ti se pojavis ovde jednom dnevno odgovris na neku temu-hvala ti na tome i odna odes....
stvarno enma smisla voditi vise prepsiku oko ovoga...
potpuno je otislo o offtopic....