E ovako...neobicno mi je drago sto nekome mogu da pomognem sa tim problemom....
Naime...pravio sam pauzu nekih 6 meseci sa treningom....i naravno kada sam krenuo imao sam upale....
Vadio sam krv...iz nekih drugih razloga...kad ono medjutim...
... alt i ast mi povecani....
Doktorka opste prakse mi je rekla "decko imas hepatitis..samo ne znam da li je a,b ili c....kao...jebiga pa i sa tim se zivi" FIJUKNUO SAM....nije me bilo...ne ponasam se rizicno ni po kom sablonu...pazim na te stvari...
Otisao sam na kliniku za infektivne bolesti u doktora Subotica...obavio razgovor sa doktorom (ima umetnicku bradicu)
i izvadio krv....
Nedelju dana se cekaju rezultati....UZAS...NEMA ME...i na kraju...dodjem ja po rezultate...SVE NORMALNO...NI H OD HEPATITISA....i pita mene TEK TADA doktor...jel vezbas nesto....
ja kazem da...bas sam imao pauzu i blazu upalu 3-4 dana pre vadjenja krvi....kaze covek "TO JE PORED ENZIMA JETRE I ENZIM MISICA I TO TI JE OD UPALE....I AKO BI VADILI KRV REPREZENTATIVCIMA BASKETA(tada su bili nesto popularni) BILE BI SVIMA PREKO 100 VREDNOSTI....I RECI TOJ TVOJOJ DOKTORKI DA NAUCI MALO NEKE STVARI I DA TE NE SALJE VISE ZBOG GLUPOSTI"...
POENTA: Uzivaj u treningu Tigric....NE TRAZI SAVETE OD SHUSTERA U DOMOVIMA ZDRAVLJA...i ne zamaraj se time....sve je to OK...