Hvala Vladar:) Jeste bilo posle treninga ali nakon 2sata od zavrsetka. Odmah nakon treninga je uleteo sejk od protein+glutamin+dex, zatim kuci 300g belo pilece i salata i onda desert:)
JBG gladan sam, a smrsao sam ko mis imam samo 100kg:(
Odlicno je to! Keep pumping bro!
Vladar zasto mislis da je to varanje... jagode i nemaju tako velik GI ?
Mali je lijepo objasnio. Ovo mu je bio desert, kolicina UH koju je unio u ovom obroku sastavljenom iz 70-procentnog proteina i jagoda mu vjerovatno nije bila u planu. Takodje bih na restriktivnom rezimu ishrane gdje je nizak unos UH, unos ugljenih hidrata prije trazio iz pirinca recimo, nego li voca.
Medjutim mislim da i na ovim rezimima prehrane, varijacija UH je vrlo potrebna i korisna sto zbog zaista dobrih efekata na gubljenje masnog tkiva toliko i zbog ocuvanja misicne mase... Drugo vjerujem da je on procijenio da mu je taj obrok potreban, a i vjerujem da je dovoljno i iskusan da to i procijeni...
Ovo je odlican cheat meal - iako, slazem se skoro i da nije cheat meal, zbog svog sastava - jer jagode ne daju mnogo UH i realno u ovom obroku ih nema ne znam koliko, ali svakako i nije obrok koji mozemo primjenjivati vise puta dnevno na restriktivnim rezimima prehrane, prvenstveno zbog mogucnosti unosenja viska UH.
Tako ja gledam na ovaj obrokcic "Maloga".
Pozdrav