Dalibore, ti znas da sam ja uvijek spreman pomoci, ali me ljuti to sto se ne cijeni!?Ja bi najvise volio da to ostvarim, zelja je prevelika, do mene nista nije, sve je do ekipe!Ne trazim nista za uzvrat, samo zelim promovirati na pravi nacin bodybuilding i da se uklone svepredrasude o bodybuildingu,ipak je to vrhunski sport, koji mnogi ne mogu razumijeti, koji prezentira pravi nacin zdravog zivota, lijepog i snaznog tijela!ne kao sto mnogi misle da je to grub sport i da su bodybuilderi debili...
Ti znas kakav sam ja u tome, koga sve poznajem iz svijeta bodybuildinga i sto se mogu napraviti!?Postoje svi moguci uvijeti za pripreme svjetskog nivoa, znas i sam da imam sve od prehrane, savjeta, vitamina i svih ostalih dodataka...
@daliborMisliš krenut žestoko u natjecateljske vode?
Mislite vas dvojica krenut žestoko u natjecateljske vode? Ako trebate trening partnere tu sam! Uvijek voljan pomoć i gurat...Ionako nakon ljeta ostajem sam u Gym-u tj. nemam više partnera, doduše lako se nadje novi ali "dobar" partner je 20% kvalitetniji trening garantirano, pogotovo dok sam ja trenirao sa čovjekom extremne fizičke snage, pa me tjerao van mojih granica...Samo javite, a mogli bi na jednu kavu sad kad riva otvori svi skupa!!!
ja samo cekan kad ce taj vas zajednicki trening
@DIJAN JAHJEFENDICNa 1:30 po noći si završio trening??? :shock:Hebote...ja bi zaspa na klupi hheheh, idem sad u krpe (odradio sam 7 obrok i to mliječni sad oporavak)...pa kad ti inače treniraš?