Citat: mr.perfect Maj 14, 2007, 10:26:04 pre podneIma kitu ima jaja ime joj je Serifovic Maja crko sam od smeha kad sam cuo klince kako pevaju.Njoj svak cast zasluzila je prvo mestoAko klinci to pevaju-moze se jos i oprostiti,jer su klinje...ali sam cula ODRASLE ljude da komentarisu slicne stvari,i mislim da treba da se pokopaju tako duboko u zemlju da ih vise sunce nikada ne vidi...to je sramota reci,jer je ona tamo otisla da PEVA,ovo je izbor za PESMU EVROVIZIJE,a ne za Miss Univerzum,i ona nije otisla tamo da glumi nesto sto nije.Nasa velika nesreca je sto se ovde muzika GLEDA a ne SLUSA...i stekli smo tu gadnu naviku.Neka neko od tih ljudi tako savrsenih bez mane ode tamo i uradi to sto je ona uradila sa srcem vecim od bilo koga od njih,dovede Evropu u Bg i onda kaze nesto...Neki ljudi ne znaju da se raduju tudjem uspehu...pfff...tuzno...Ali to najvise o njima govori...Toliko o ovome...od mene...nemoj da se prepoznajes Mr.perfect nisam ovo napisala zbog tebe,ok?Samo na tu temicu...
Ima kitu ima jaja ime joj je Serifovic Maja crko sam od smeha kad sam cuo klince kako pevaju.Njoj svak cast zasluzila je prvo mesto
Ne cimam se,jednostavno imam svoje misljenje koje sam iznela. . .Nije vredno cimanja. . :)hahaha. . .Nisam ja nikoga prozivala,ko se prepozna prepoznace se,ko ne-ne,meni je apsolutno svejedno. . .
Citat: TTgirl Maj 14, 2007, 03:03:27 posle podneNe cimam se,jednostavno imam svoje misljenje koje sam iznela. . .Nije vredno cimanja. . :)hahaha. . .Nisam ja nikoga prozivala,ko se prepozna prepoznace se,ko ne-ne,meni je apsolutno svejedno. . .Pa nisam ni ja nista reko za to sto si ti iznela svoje misljenje, jer je ono sasvim korektno, nego sam ti reko da ne treba bez veze da sse cimas...pozz
nadam se da ce nashi 'glazbeni natjecatelji' sledece god zauzet malo bolje mjesto.
sorry za off Ali sta se desilo sa temom bb filmovi od Velikog???