Nasi roditelji su jos primitivnih svatanja kada se radi o tetovazama. Tek ce mo mi da razumijemo nasu djecu i tetovaze. Ja imam boje na sebi puno i djeca mi to vide svaki dan i cak se nekada igraju "tetoviranja"
Imaju 6 i 4 godine. Govore kako su lijepe i kako ce i oni isto da se "tatoviraju"
kad budu veliki. Moj jedini cilj kao otac je da im dadnem doznanja i da ih uputim na pravi put sto se tice tetovaza. Znaci ne nista na brzinu, ne ruke,vrat,lice,obraze, isto tako ne moderne tetovaze zato sto te tetovaze budu odvratne kad izadu iz mode.
Aazalost ako radis tetovazu da bi bio moderan onda kad tad ces da se pokajes jer svaka moda prode i dode nova. Znaci moj savjet je da nadete prvo stil koji volite i onda da trazite motive. Ja volim japanske radove i motive. Svaki tatt sam cekao po 3 godine prije nego sto sam ga uradio, zato sto sam uradio jednu modernu na brzinu prije 15 godina i prije par godina sam je skidao sa laserom. Od tada razmisljam mjesecima i godinama prije nego je uradim i kada je uradim znam da je to to. To vam je moj savjet.
Ja ne zivim tu na Balkanu i ovdje gdje ja zivim sasvim je normalno da mladi,stari, zene i muskarci maju tetovaze. Netrebas biti ni gilipter a ni narkoman da bi bio tetoviran.