Ризик свака част за тетку!То је права ствар!По мени за такав тет ти не треба никаква позадина....ја бих оцила истакао мало
@ Rizik,tetovaza ti je za 10 :wink:Ko je majstor???
Citat: sasacg Jul 28, 2007, 08:28:33 posle podne@ Rizik,tetovaza ti je za 10 :wink:Ko je majstor???HVALA!Majstor Mojsa.....
Hvala!! A tattoo je radio najveci majstor u Srbiji a i sire,MOJSA - TATTOO KLUB ERDOGLIJA KRAGUJEVAC.Covek je necerovatan verujte mi..
Citat: majatattoo Jul 02, 2007, 01:48:09 posle podnee a ovo sam ja!!!!!.....svi su oni dobri ali Damir i Sloba su kod nas ipak najbolji!!!!Maja ti stvarno smatras Damira medju 2 najboljih majstora u zemlji? Damir nije los majstor ali nije realno ga uzdizati toliko..ili?Svaka Damiru cast za Magazin i tu knjigu sto je napisao skupljajuci citate nasih i stranih majstoraDecko je stvarno uspeo da se izreklamira, ima se moze se....najpoznatiji jeste ali najbolji Nije
e a ovo sam ja!!!!!.....svi su oni dobri ali Damir i Sloba su kod nas ipak najbolji!!!!
Citat: Rizik Jul 22, 2007, 09:32:19 posle podneCitat: majatattoo Jul 02, 2007, 01:48:09 posle podnee a ovo sam ja!!!!!.....svi su oni dobri ali Damir i Sloba su kod nas ipak najbolji!!!!Maja ti stvarno smatras Damira medju 2 najboljih majstora u zemlji? Damir nije los majstor ali nije realno ga uzdizati toliko..ili?Svaka Damiru cast za Magazin i tu knjigu sto je napisao skupljajuci citate nasih i stranih majstoraDecko je stvarno uspeo da se izreklamira, ima se moze se....najpoznatiji jeste ali najbolji Nijeda!!stvarno mislim! i za razliku od tebe ja znam o kome pricam...pljujes decka koga nisi sreo i ne znas nista o njemu(a predpostavljam ni o tetoviranju)!!!jer da si majstor mozda se ne bi ni izlupeta ovako strasno!!-skupljao citate-!!!!to necu ni da komentarisem!!!(a pritom citate ne mozes da izmislis jer onda nisu citati)-ima se moze se-to tek necu da komentarisem posto je to ocigledno lecenje kompleksa!!...i savetujem ti da sledeci put kada budes javno iznosio licno misljenje neka bude zasnovano cinjenicama iz licnog iskustva!!!!