jel istina kolko sam citam po netu...da i stres podize ureju?
radim dosta stresan posao,i osjecam ko da vise osjetim stres,i tezi mi se nosit s njim kad sam off realno..nego kad sam na ciklusu...i mislim si da mi nebi i od tog bilo poviseno,s obzirom da fkt nisam preko 300 gr prot na dan... i imam oko 90 kg...
sad ak to velim doktorici,vjerojatno mi nece rec,da kreni s testom pa da vidimo...nek cu dobit nesto za smirenje pretpostavljam...
Pa u teoriji moze da bude da usled visokog stresa zadrzavas vise vode nego sto treba a ta voda je bila zaduzena za ciscenje bubrega, tako da moze ds utice, sad opet pitanje koliko.
pda,to bas..nalazi u nazad 4 god...ureja i kreatinin uvijek u zlatnoj sredini..prosle godine u ciklusu bila 7...
i sad 5 mjeseci poslje ciklusa 9.3-9.5
a sve vise me stres muci,teze se podnose obaveze naravno s manje testa + zivot..naravno da lakse uz vise energije i svega..
nije izlika da krenem,nek jednostavno neke stvari te ne pogadaju ,manje se umoris,vise snage za teze situacije..
e sad dal to tolko utjece,ko ce ga znat
sutra cu vadit jos jednom,pa da vidim raazliku opet,izbacio sam sve tab.. smanjio zadnjih tjedan dana prot..pa cu vidjet,mada vjerojatno treba to sve smanjit bar na mjesec dana i povecat vodu.....