ju ju ju sto smo ozbiljni...... bezim ja odavde...
Citat: Tikica Maj 30, 2007, 12:30:58 pre podneCitat: Vojislav Maj 29, 2007, 11:57:35 posle podneJel mogu ja da dobijem Press akreditaciju za to sto organizujete, a treba mi i akreditacija za backstage i V.I.P. akreditacija! ma dzaba ti to...nemozes preko mene BREEEEE....nek ti oko vrata visi VIP ali ja kad nabavim profi aparat (Bobaneeeeeee ) gotov si Vojooooooooooo Ako je aparat problem, DOBIJAS NA POKLON.
Citat: Vojislav Maj 29, 2007, 11:57:35 posle podneJel mogu ja da dobijem Press akreditaciju za to sto organizujete, a treba mi i akreditacija za backstage i V.I.P. akreditacija! ma dzaba ti to...nemozes preko mene BREEEEE....nek ti oko vrata visi VIP ali ja kad nabavim profi aparat (Bobaneeeeeee ) gotov si Vojooooooooooo
Jel mogu ja da dobijem Press akreditaciju za to sto organizujete, a treba mi i akreditacija za backstage i V.I.P. akreditacija!
Vidim dechki bilo vam ljepo u Cacku.Nadam se da ste bili na ,,visini zadatka,, sto oficijelno a sto ,,iza scene,,Za Bobana znam da se dobro vladao a za ostale moracu da pitam njihove djevojke.Pusa za Bobana
Pa sto bih ja u vasem drustvu dechki.Vama treba koncentracija a ne netko da vam odvlaci paznju.Bobane, sa tobom bih riskirala neko natjecanje, mislim da imam formulu kako da ti odrzim paznju kada to treba.
CMOK
Evo jedno pitanje za Bobana :Znas li zasto opanci (i srpski i makedonski) imaju ove izrastaje na krajevima ?