Meni se desavaju ti ispadi a ipak mi se ne odrazavaju na figuru
to ne znaci da nece i nekom drugom. metabolizam je takav...ali sam napomenuo u kom slucaju ne moze..znaci ako se definises ili skidas kilograme..to sve anulira krajnji rezultat tj vraca te korak unazad..
koliko sam ja video tebi je napisana normalna varijacija .znaci sve jedno je da li ces da napravis taj ispad..
kao sto alzic rece...unos UHA se varira sa zdravim UH dok se ne dodje do odrdjenog % BF kada je covek zadovljan sa postignutim..
e tadamsvakih 15 dana moze da se nabaci neki placinka iliparece pizze.....nece smetati..
aali daleko od toga da ce pomoci pri tome da se ubraza proces defke..
dakle...dok je god bf prilicno visok..takvi izleti ne dolaze u obzir.
@medonjak..tvoja figra je tkava tj telsna grajda i emtablziam i % bf da mozes da si dopustis tkav izlet...ali jednom..
ukoliko ti to postane praksa..veruj da psoledice ne zelis ni da znas
E to sam i mislio. Imam nizak nivo masti u telu ali iako mi je sve izdefinisano najvise patim od toga da imam strahovito isecen stomak a tu mi jos definicija nije na maksimalnom nivou.
Lik u AMGu koji mi je prodao ANIMAL CUTS je kada sam zadigao majicu pitao : Brate, jesi li ti normalan , sta ce tebi sagorevaci. Ali ja tezim jos vecoj definiciji, tako da nisam neko ko ima problema sa visokim % BFa, ali zelim bolje rezultate.
Radim ujutru kardio skoro svaki dan ( 3,4 pa 1 off) a prdvece trening u teretani ( 2, pa 1 off) i gledam da unosim kvalitetne UH (koje drzim pod kontrolom) kao i kvalitetne esencijalne masti (koje takodje kontrolisem) i naravno proteine (koje ne kontrolisem :-) ).
Tako da cu kada uradim sta sam hteo ili dodjem nadomak cilja, posle 20 dana rigorozne ishrane ici uvek recimo 21 dan na neki junk food da ne bih poludeo od pileceg belog, belanaca, maslinovog ulja, tune i td....:-)
mmmmmm Nutela, visnje i snikers.....rostiljska kobasica sa sirom....7 days kroasani :-)