Pozrav svima.Vec 5 nedelja sam na definiciji.Napretka ima,ali bih zeleo da bude jos bolji.
Redukcija bf% mi se sastoji iz pravilne ishrane,kardio ,teretane,suplemenata i sto je najteze odricanja.
Ocenite moj plan ishrane:
7:00
Animal cuts sa vodom
7:30
kardio (20-25 minuta promenljivim ritmom,ukupno oko 7-8 sprintova 30-45 sec.)
8:00
posle jutarnjeg kardia - ovsene pahuljice-150g sa vodom + whey 25g + jabuka (ne uvek u ovo vreme)
11:00
posni sir 150-200g + 3 belanca
13:00
jabuka(ako je ne pojedem posle kardia)
14:00
skusa ili piletina + neka salata (zelena salata,paprika,spanac) + sir 100-150g
Lagano povecavam unos vode u telo pre treninga
16:30
Animal cuts sa vodom
17:00
Pre Workout Meal Whey 25g
19:00
Post Workout Meal (neposredno posle treninga-teretane ili ako radim kardio posle teretane,onda posle kardia) - whey protein 50g + 3-4dl vode + dekstroza 30g
21:00
tunjevina 180g + sir 100g
Svaki dan isto.
Kao sto vidite smanjio sam unos UH toliko da se ponekad osecam slabo i izgladnelo...Valjda je to normalno.
Sta biste menjali,dodali,oduzeli.
Napominjem da skoro svaki dan pojedem po jednu jabuku,a da sam za vreme ovih 5 nedelja uzimao ponekad orah ili badem ili kikiriki,uvek pre treninga.
Ima li tu nekih kobnih gresaka?
Odricao sam se svega:alkohol,cokolade,torte,pljeskavice,pize,sendvici,keksevi,kolaci,cak ni hleb ne jedem(ni integralni),naravno na ovaj spisak treba dodati i sav ostali junk food.
Trening u teretani nisam nesto posebno menjao,jedino sto radim noge u jednom odvojenom danu,i tada ne trcim.
Da li je greh za definiciju ta jedna jabuka toliki da necu postici cilj?Video sam negde na forumu teoriju o pretvaranju fruktoze u masne naslage.
Za kikiriki vazi isto pitanje?
To su mi dve najbitnije stvari na koje trazim odgovor.
Evo postavicu i neke slike kako to sada izgleda.Jesam izgubio masne naslage,ali oko struka me jos malo zeza,voleo bih da je jos bolje, ali mislim da cu to malo jako tesko skinuti.Da li da izbacim tu jednu jabuku