Pazi, i ja pijem The Casein, i nastavicu (ali ne vanilu). Covek je pitao za ukus, ja sam odgovrio. Nisam nigde rekao da je bolji, jeftiniji, povoljniji...
Naravno, samo me je ukus i zanimao. Al posto vidim da izgleda niko nije probao kikiriki-cokolada i jagoda, moracu da idem na srecu.
kikiriki cokolada je sasvim o ukus ali i moja dva centa na ovo sto yumba sve ne izgovri
dakle
porediti neki CALCUIM CASSEINAT sa MICLCLERANO9M CASSEINOM JE VISE NEGO SMESNO
sama tehologija i rpoces pravljenja ove dve vrste je razilict pa samim tim i ukus
ko god da je probao THE CASSEIN od sve i jegno ukusa a ja licno npr VANILLU OBOZVAM svi su vise nego odusevljani sto govri broj prodanih casseina u zadnjih 2 meseca:D
tako da ja nemam poja o cemu yumba prica a pogtvo kada proedi NESTO STO JE BLEND i NESTO STO JE CASSEIN
ali to se redovno desava kada se zovek monogo zacita i onda preko noci postane neko ko sebe smatra merodavnim za davanje saveta ili bil sta
da neko ne shvati
ja ovde naravno da BRANIM THE CASSEIN je sa ovim sto je yumba rekao nema ama bas nkakve blage veze jer se on usuduje da u jednom trenutnku prica o kvlaitetu a ne O UKUSU
francuz
ukoliko devojici zelis da kupis blend ona sigurno myo
ako zelis dakupis neki vecernji obrok..onda deifitvno cassein
mada kao i st sam do sada rekao omiljena kombinacija mnogih je whey+ cassein +omega kao ZAMENA ZA OBROK