Citat: bajke April 12, 2007, 03:37:34 posle podnePozdravljam Mrs.Witch..otkud ti.....Pa da dodam par podataka... Ko je bio u oktobru na takmicenju dobio je svoj primerak majce.. a zasto nije bilo u javnoj prodaji ne znam niti cu da nagadjam.A za realizaciju ovoga novog paketa nek admini rasprave pa nek kazu svoje misljenje.....Cuj ... otkud ja hahahha.E i ja bila u oktobru, pa sipak od majice doduse, Pedja jeste doneo, i dogovorili se da je preuzmem posle takmicenja, no 'ajd ga nadji u onoj guzvi i svom onom haosu, pogotovo ako pored sebe imas osobe koje te vuku za rukav "hajmo kuci pa hajmo kuci". Mace se uznervozile jos pre poluteske kategorije na sta sam ja odreagovala "izvinite, ali sto ste onda dolazile?!", pa su zasutale i strpljivo cekale kraj hahahha.
Pozdravljam Mrs.Witch..otkud ti.....Pa da dodam par podataka... Ko je bio u oktobru na takmicenju dobio je svoj primerak majce.. a zasto nije bilo u javnoj prodaji ne znam niti cu da nagadjam.A za realizaciju ovoga novog paketa nek admini rasprave pa nek kazu svoje misljenje.....