Novembar 25, 2024, 12:09:13 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Nase neznaje  (Pročitano 7232 puta)

Van mreže gaudi

• Middleweight Member
Re: Nase neznaje
« Odgovor #15 poslato: Januar 25, 2006, 12:29:37 posle podne »
Posetio sam link i nije mi bilo ni malo smesno . Samo sam se iznervirao . 'Teretana te sabija' ... ' jedi slanine'... 'sjebaces kicmu' ...znaci ne mogu da verujem . Ne mora neko da uzima suplemente , ne mora ni da vezba , ali onda barem nek ne kenja drugima

Van mreže Mladen

• Bantamweight Member
« Odgovor #16 poslato: Januar 25, 2006, 12:44:31 posle podne »
Zaboravio si jedi 300g milke svaki dan, ili se ubijaj od spageta posle ponoci :) :)

Van mreže Doktor

• Član
  • *
« Odgovor #17 poslato: Januar 25, 2006, 12:51:54 posle podne »
http://www.maksimalno.com/diskusije/forum_posts.asp?TID=1424&PN=0&TPN=1

Procitajte cetvrti post odozgo :oops:

Ovakve bih ja govnjivom motkom.

Van mreže Mladen

• Bantamweight Member
« Odgovor #18 poslato: Januar 25, 2006, 01:05:13 posle podne »
E ovo je vec extraaaa :)

Van mreže gaudi

• Middleweight Member
« Odgovor #19 poslato: Januar 25, 2006, 03:29:52 posle podne »
Pa ovo bi trebalo Markoni da pogleda , i onako se raspitivao kako da uzima kreatin! Ovaj bata je sve ' lepo ' objasnio. Samo to je teska hemija i moze da ostane sterilan od kreatina :) :) :)  e da i bubrezi i jetra stradaju haahahahaaha

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #20 poslato: Januar 25, 2006, 04:45:35 posle podne »
ja sam se registrovao..nisam mogao da izdrzim tu gomlu budala

Van mreže gaudi

• Middleweight Member
« Odgovor #21 poslato: Januar 25, 2006, 06:49:37 posle podne »
Citat: pedjos
ja sam se registrovao..nisam mogao da izdrzim tu gomlu budala

Auuu , pa ti si se iznervirao vise od mene. Sad sam video sta si pisao... Kad cemo u EU ... hahaha

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #22 poslato: Januar 25, 2006, 06:55:08 posle podne »
pa sta da riadim kada mi dignu pritisak 2000 atmosfera..pa ja nemogu da verujem da tako nesto i postiji...

pa to je neverovatno..pa sva sreca pa ljudi u okruzenju ne razumeju ovaj nas jezik.inace zamisli samo da ovakve gluposti nadjes negde napolju na nekom engleskom govrno pdoruciju

Van mreže Mladen

• Bantamweight Member
« Odgovor #23 poslato: Januar 25, 2006, 07:49:34 posle podne »
Haha Pedjos ja dao link da se nasmejes, ne da se nerviras :) :)

Ja sam prestao davno da se nerviram oko kretena, dzabe stetim sebi a nista ne dobijam...

Van mreže Markoni

« Odgovor #24 poslato: Januar 25, 2006, 09:45:07 posle podne »
Citat: gaudi
Pa ovo bi trebalo Markoni da pogleda , i onako se raspitivao kako da uzima kreatin! Ovaj bata je sve ' lepo ' objasnio. Samo to je teska hemija i moze da ostane sterilan od kreatina :) :) :)  e da i bubrezi i jetra stradaju haahahahaaha

ladno , osusice mi se jajca od kreatina  :lol:  :lol:

Van mreže Doktor

• Član
  • *
« Odgovor #25 poslato: Januar 26, 2006, 12:30:16 pre podne »
Pedjosu izbrisali komentar. A covek nista uvredljivo nije rekao :P

Van mreže dadochicago

• Middleweight Member
« Odgovor #26 poslato: Januar 26, 2006, 01:03:13 pre podne »
Rekao bi mu ja uzmi Kreatin cuo sam da od kreatina se moze letiti
Dokazano je samo probaj....

Stvarno ne treba i slusati ni citatti te gluposti samo se iznerviras

Van mreže bane83

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #27 poslato: Januar 26, 2006, 10:22:42 pre podne »
Citat: Doktor
http://www.maksimalno.com/diskusije/forum_posts.asp?TID=1424&PN=0&TPN=1

Procitajte cetvrti post odozgo :oops:

Ovakve bih ja govnjivom motkom.

Najvise volim ovakve "strucnjake" koji sve znaju...
Moracu da idem u Extreme shop i da se zalim... tj da podnesem zahtev da mi finansiraju dijalizu kad mi propadnu bubrezi...  :evil:   :wink:
mUnZe kOnZa :D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #28 poslato: Februar 04, 2006, 12:56:30 posle podne »
nne mogu a da ne podelim ovo sa ljudima ovde sa foruma jer stvarno ne mogu da cutim i trpim.....naime..povucen ovim tekstovima gomile budalstina sa maximalno com otisao sam tamo i registrovao se da bi poksuao neke stvari da kazem tj da kazem ljudima gde da traze prava ptianja na konkretne odgovre tj da dodju ovde....

nekako bas u to vreme..ZAMISLI CUDA :twisted:  :twisted: ,se registrovao jedan clan sami ce te da zakljcuite odakle je on i malo pacio pljucu po nasem forumu...nisam to na zalost video do sada jer nemam vreman da se zajebavam naokolo po raznim forumima ali ovo mi je upalu u oko jer je markoni tamo savetovao jednom momku da ima najbolji forum na ovomk govrnom pdoruciju na porstoru bise sfrj..itd...znaci markoni preprucio a evo vam copy paste sta je NAS CIJENJENI KOLEGA VEROVATNO STRUCNJAK IZ OBLASTI BODY BUDILDINGA,FITNESA,NUTRICIONIZMA,BICIKLIZMA I GAJENJU KOKOKSI I PRERADI PERJA I PERADARSTVA REKAO O NAMA....!! :twisted:  :twisted:

Uscumla napisao:
ali imamo srpski  www.realx3mforum.com   najaci bodibilding sajt i forum na prostorima bivse SFRJ    

Njihovu kvalitetu ni necemo komentirat..
njihova posjecenost govori sve

A sto se tice dobrih clanaka tu su jako losi, odnosno
nemaju takve clanke

DAKLE LJUDI.....AKO VAS ZANIMA MOGAO BIH I LINK DA POSTAVIM ALI BOJIM SE DA CE TO DA ODE ONDA PREDLAEKO...OVAKO ....SAMO DA SE VIDI STA.GDE,KAKO,KADA itd.....

ZALOSNO...JAKO ZALOSNO

Van mreže Spartacus

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #29 poslato: Februar 04, 2006, 01:45:27 posle podne »
Ma ljudi pricaju takve gluposti vezane za BB da je to nevjerovatno. Ja se cesto uvlacim u rasprave u teretani sa ljudima koji kao nesto znaju a valjaju takve gluposti kojih bih se postidio svaki debil. A sto je najgore ja na kraju se izivciram i ispadam budala pred tim "znalcima" jer sam samo tvrdio da je glutamine dodatak prehrani i ne spada pod hemiju, ili da su sanse od povrede ramena manje sa spustanjem sipke ispred glave nego iza itd.

Veoma se tesko boriti protiv vjetrenjaca i ispravljati krive drine. Milion puta sam reko sebi da necu ulaziti u rasprave s "STRUCNJACIMA" i da cu samo odmahivati ili klimati glavom na svaku njihovu, ali jednostavno ne mogu da presutim neke kretenizme.
Neki dan mi dodje drug koji govori da je procito negdje kako se samo tri mjeseca moze napredovat bez proteina a onda ih moras poceti piti da bi nastavio s napredkom ](*,)  ](*,)
Ovo je jos i blago u poredjenju s ostalim glupostima koje se mogu cuti vezane za teretanu.
Po mom misljenju kod naseg naroda, bio on obrazovan ili ne, rijec teretana se moze slobodno izjednaciti s rjecju droga ili tako nesto. Mozda je grubo receno, ali je tako. Vecinu roditelja je strah to sto im djeca idu u teretanu, jer tamo mogu naletiti na proteine i kretine itd. ostati mala i zakrzljana i slicne gluposti.
Koliko mi se puta desilo da me neki poznanik vidi kad idem u teretanu ili se vracam iz nje i pita me gdje si poso, a ja mu kazem bio sam na treningu ili idem na trening. Onda on sa odusevljenjem upita sta treniras a ja na to kazem ma idem u teretanu, i onda slijedi odgovor: ma jebo to ja mislio ti nesto pravo treniras. Sta reci na takav odgovor? Ja bih najradiije tu istu osobu zgazio na tom mjestu.

Izvini te me ja sam se malo raspricao al vjerujem da se i vama cesto desavaju ovakve stvari
Nos morituri te salutamus!!!