Ma ljudi pricaju takve gluposti vezane za BB da je to nevjerovatno. Ja se cesto uvlacim u rasprave u teretani sa ljudima koji kao nesto znaju a valjaju takve gluposti kojih bih se postidio svaki debil. A sto je najgore ja na kraju se izivciram i ispadam budala pred tim "znalcima" jer sam samo tvrdio da je glutamine dodatak prehrani i ne spada pod hemiju, ili da su sanse od povrede ramena manje sa spustanjem sipke ispred glave nego iza itd.
Veoma se tesko boriti protiv vjetrenjaca i ispravljati krive drine. Milion puta sam reko sebi da necu ulaziti u rasprave s "STRUCNJACIMA" i da cu samo odmahivati ili klimati glavom na svaku njihovu, ali jednostavno ne mogu da presutim neke kretenizme.
Neki dan mi dodje drug koji govori da je procito negdje kako se samo tri mjeseca moze napredovat bez proteina a onda ih moras poceti piti da bi nastavio s napredkom ](*,) ](*,)
Ovo je jos i blago u poredjenju s ostalim glupostima koje se mogu cuti vezane za teretanu.
Po mom misljenju kod naseg naroda, bio on obrazovan ili ne, rijec teretana se moze slobodno izjednaciti s rjecju droga ili tako nesto. Mozda je grubo receno, ali je tako. Vecinu roditelja je strah to sto im djeca idu u teretanu, jer tamo mogu naletiti na proteine i kretine itd. ostati mala i zakrzljana i slicne gluposti.
Koliko mi se puta desilo da me neki poznanik vidi kad idem u teretanu ili se vracam iz nje i pita me gdje si poso, a ja mu kazem bio sam na treningu ili idem na trening. Onda on sa odusevljenjem upita sta treniras a ja na to kazem ma idem u teretanu, i onda slijedi odgovor: ma jebo to ja mislio ti nesto pravo treniras. Sta reci na takav odgovor? Ja bih najradiije tu istu osobu zgazio na tom mjestu.
Izvini te me ja sam se malo raspricao al vjerujem da se i vama cesto desavaju ovakve stvari