Novembar 25, 2024, 12:02:42 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Nase neznaje  (Pročitano 7231 puta)

Van mreže dadochicago

• Middleweight Member
Nase neznaje
« poslato: Januar 21, 2006, 10:11:43 posle podne »
Bila je diskusij on nasi ljudima u vezi bodubuildinga, fitnisa
Obicno nasi ljudi misle da znaju sve barem kad me pitaju za savet i das im savet a oni opet po svome jednostavno neci istinu da prihvate
ALi nije ni bitno

Ovo nije fino od mene da ovo stavljam ali evo koliko nasi znaju o fitnisu barem u Americi

ja nisam mogao da uradim isto ni 5 a musko sam!!!! Imamo sam skoro 17 god a bio sam poprilično razvijen. Ali onda sam uzeo pa svaki dan po pet pa sve vise i vise pa onda serije kada god ustanes sa stolice(fotelje) sklekovi i sada imam 17 i mogu da uradim do 40. Znaci samo moaras da se trudis!!! Sada mi je ojacao gornji deo tela i kažem da su sklekovi zakon!!!

Da li da kupim onaj plasticni pojas? Vidim da neki ljudi to nose, pa kad vezbaju bolje mrsaju po delovima stomaka koji su pokriveni tom gumom? Valjda se znoje vise? Znaci li to ista, isto imaju tako i neke pantalone za dupe? Inače trebam da smrsam u tom delu, da li to pomaze?

E ja imam problem koji nije sad vezan za dijete i tako to, nego za vezbanje... Htela bih da krenem na aerobik, u teretanu, aaaali strasno se plasim da ću da se ugojim i da onako nabacam misice.. Sad sam napokon dosla do svoje zeljene linije i nikako ne mogu da se nateram na gore pomenuto od tog straha da ću se ugojiti ili \„nabucati misice\”..

Volela bih da čujem Vase mišljenje... Hvala

Van mreže dadochicago

• Middleweight Member
Re: Nase neznaje
« Odgovor #1 poslato: Januar 21, 2006, 10:15:05 posle podne »
Evo jos par gluposti

Ima već kako 12 dana kako držim dijetu, sto je za mene veliki uspeh jer pre nisam moghla ni 5 dana.

Ali sada je već vreme da ubacujem malo i treniranje razne sorte.

Šta bi mi preporucili sa obzirom da ću samo početi sa pola sata vezbanjem, za skidanje sala?

hvala vi unapred

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #2 poslato: Januar 21, 2006, 10:16:21 posle podne »
odakle je ovo dado???

Van mreže dadochicago

• Middleweight Member
« Odgovor #3 poslato: Januar 21, 2006, 10:42:42 posle podne »
sa serbiancaffe iz Toronta
Imaju razne diskusije
Izmedzu ostalih i o fitnisu
Ma sranje da ti iskreno kazem

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #4 poslato: Januar 21, 2006, 11:32:12 posle podne »
:lol: najvise volim kad se devojke i deca razmisljaju da li da krenu u teretanu jer ne bi voleli da nabace misice i izgledaju kao bilderi :lol: :lol:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže bane83

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #5 poslato: Januar 22, 2006, 09:16:18 posle podne »
Citat: sasacg
:lol: najvise volim kad se devojke i deca razmisljaju da li da krenu u teretanu jer ne bi voleli da nabace misice i izgledaju kao bilderi :lol: :lol:

HAHAHAHHAH  :lol:  :lol:  :lol:
mUnZe kOnZa :D

Van mreže Mladen

• Bantamweight Member
« Odgovor #6 poslato: Januar 23, 2006, 03:29:39 posle podne »
Evo jedan post sa elitesecurity-a a tema se zove "kako da se ugojim"
Inace tema je na sledecem linku http://www.elitesecurity.org/tema/156961-Kako-da-se-ugojim

Mislim da je potrebna registracija na forumu da bi se citalo

Evo sta kaze jedan decko

"Odmah batali kreatine, vitamine, proteine, aminokiseline...
Da bi se ugoji samo trebaš dobro da jedeš. Organizmu je potrebno sve i voće i povrće i meso. Ništa nećeš uraditi ako svaki dan budeš ručao belo meso ili ribu, a večerao jaja.
Znači treba ravnomerno jesti samo u malo većim količinama. I najbolje je stalno nešto jesti, tj. da jedeš po 5 puta dnevno. Doručkuješ, pa sat vremena uzmeš nešto da užinaš pa jedeš voće, pa keva opet spremi nešto pa opet malo jedeš. Pa onda stigne ručak pa se najedeš ko blesav iako je stomak pun, pa opet nešto užinaš, pa večeraš, pa posle večere dok si za kompom opet jedeš neko voće, itd. Uglavnom treba jesti više od 3 puta dnevno i ako hoćeš brzo gojenje, onda jedi dosta masnog - slanine.
Za mesec dana sigurno možeš 10kg i da znaš da si jeo prirodno, a da se nisi kljukao raznim smećem koje trpaju u tu hemiju.
Ja sam se za par meseci ugojio nekih 10kg i niko mi nije verovao da nisam uzimao kreatin. A ugojio sam se tom brzinom kao da sam nešto pio. U početku je bilo teško kad moraš da jedeš ko blesav. Nema gde u stomak da ti stane, a ti moraš i moraš. Al kad proguraš prvu nedelju, posle je lakše.

pOz"

Da ne kazem da je cela tema za plakanje koliko su ljudi neobrazovani a misle da sve znaju... I da, post je napisan danas :)

Van mreže gaudi

• Middleweight Member
« Odgovor #7 poslato: Januar 23, 2006, 04:19:51 posle podne »
brate ,ovo nije smesno .Ovo nervira . Ajde neka on radi sta hoce , ali tuzno je sto je nasao nekog da savetuje

Van mreže Mladen

• Bantamweight Member
« Odgovor #8 poslato: Januar 23, 2006, 04:51:25 posle podne »
Pa lepo ja kazem, cela tema je extra, kazu ljudi "nemoj se raspravljati sa bilderima, oni nisu normalni :) :) Jedi lepo slaninu i milke :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #9 poslato: Januar 23, 2006, 05:14:09 posle podne »
Citat: Mladen
Evo jedan post sa elitesecurity-a a tema se zove "kako da se ugojim"
Inace tema je na sledecem linku http://www.elitesecurity.org/tema/156961-Kako-da-se-ugojim

Mislim da je potrebna registracija na forumu da bi se citalo

Evo sta kaze jedan decko

"Odmah batali kreatine, vitamine, proteine, aminokiseline...
Da bi se ugoji samo trebaš dobro da jedeš. Organizmu je potrebno sve i voće i povrće i meso. Ništa nećeš uraditi ako svaki dan budeš ručao belo meso ili ribu, a večerao jaja.
Znači treba ravnomerno jesti samo u malo većim količinama. I najbolje je stalno nešto jesti, tj. da jedeš po 5 puta dnevno. Doručkuješ, pa sat vremena uzmeš nešto da užinaš pa jedeš voće, pa keva opet spremi nešto pa opet malo jedeš. Pa onda stigne ručak pa se najedeš ko blesav iako je stomak pun, pa opet nešto užinaš, pa večeraš, pa posle večere dok si za kompom opet jedeš neko voće, itd. Uglavnom treba jesti više od 3 puta dnevno i ako hoćeš brzo gojenje, onda jedi dosta masnog - slanine.
Za mesec dana sigurno možeš 10kg i da znaš da si jeo prirodno, a da se nisi kljukao raznim smećem koje trpaju u tu hemiju.
Ja sam se za par meseci ugojio nekih 10kg i niko mi nije verovao da nisam uzimao kreatin. A ugojio sam se tom brzinom kao da sam nešto pio. U početku je bilo teško kad moraš da jedeš ko blesav. Nema gde u stomak da ti stane, a ti moraš i moraš. Al kad proguraš prvu nedelju, posle je lakše.

pOz"

Da ne kazem da je cela tema za plakanje koliko su ljudi neobrazovani a misle da sve znaju... I da, post je napisan danas :)
...ufff...kako bi ja njega preko kolena pa jedno 5-6 odgojinih...ma serme ti aj te moderatore koji dopustaju ovako nesto.. :evil:  :evil:  :evil:

Van mreže dadochicago

• Middleweight Member
« Odgovor #10 poslato: Januar 23, 2006, 05:24:58 posle podne »
hahahaha

Van mreže Mladen

• Bantamweight Member
« Odgovor #11 poslato: Januar 25, 2006, 12:18:44 pre podne »
Mislim da bi se svi nasmejali kad bi procitali celu temu, ima jos pametnih izjava, ko ima vremena preporucujem
http://www.elitesecurity.org/tema/156961-Kako-da-se-ugojim

Evo jos jedan post

"Vidiš sine, uzmeš pa zamoliš nekog difovca ili fizioterapeuta da ti objasni konstrukciju kičme. Kičma je savitljiva i između pršljenova postoji veliki razmak. Kad ideš u teretanu, ti sabijaš taj razmak između pršljenova. Posle u starosti oboljevaš od kičme iako si sve vežbe pravilno radio. Naučno je ustanovljeno da ko taj prvobitni razmak između pršljenova sačuva do 30 godina (jer je do tada kičma najosetljivija) u starosti neće obolevati od kičme. U teretani radiš samo vežbe "sabijanja" tj. nema vežbi istezanja (osim par) i normalno je da taj razmak može samo da se smanjuje. Kičma je na jednom delu (donjem) savijena pod uglom od oko 90 stepeni. Pa sad ti vidi šta radiš kičmi kad radiš čučnjeve s tegovima i sl. Drugo, onaj ko se nije bavio sportom, a odmah krenuo u teretanu pored sabijanja pršljenova uništava i zglobove. Ko je duže išao u teretanu video je likove koji vežbaju samo zglobove. Mišići su im jaki da izbace određenu težinu na benču ali zglobovi nisu. Samo što ti to ništa ne osećaš u mladosti već u starosti. Onaj ko nije radio vežbe kako treba tj. imao česte upale, na mišićima se stvaraju razni čvorići i kvržice koje i te kako zasmetaju u starosti. Pri tome ne mislim samo na estetiku. Zatim kad ideš u teretanu samo sabijaš mišiće i zglobove. Telo je stalno zgrčeno i onda se na kraju skvrčiš ko neka baba.
U teretanu treba da ide samo vrhunski sportista, onaj ko nije pogrbljen i koji je toliko utreniran tako da ima mišiće koji mu štite zglobove. Neko ko je toliko ojačao da na treningu više ne može da jača, a da bi postigao bolje rezultate onda da ode u teretanu. U nekim zemljama ne možeš da odeš u teretanu ako te onaj na ulazu oceni da ne možeš da uradiš 50 skelkova jer on odgovara za tebe. Da se tebi nešto desi u teretani on bio bio kriv što te je pustio tako nejakog kad je znao da ćeš time uništiti svoje zdravlje. Maloletna lica ne mogu da uđu ni u jednu teretanu jer je u razvoju teretana za njih je smrt. Drugo teretanu mogu da vode samo školovana lica, tj. fizioterapeti i sl. Kod nas instruktor može da bude ko hoće. I bez elementarnog znanja da ti govori šta smeš, a šta ne smeš da radiš. Zato mi imamo najveći broj ljudi obolelih od teretane. Plus što kod nas može da dođe i dete od 14 god da trenira, a tamo negde bi ga poslali da ide kući i da pije mleka.
Onaj u teretani odgovara za tebe šta god da ti se desi, a kod nas te samo pusti ako imaš da mu platiš članarinu. I na kraju izađeš iz teretane, nit si lepo građen nit išta jer se mišići nisu istezali tj. samo su se nabijali, nit imaš lep stomak, jer kako može da bude kad samo misliš kako da dobiješ više mase da bi mogao više da izbaciš. Čast izuzetcima ali takvih je stvarno malo. I na kraju prođe te vreme, tj. ohladi se malo glava i shvatiš da ti teretana više ne treba, a posledice ostanu za ceo život. A u teretanu i idu najčešće ovi od 16-22 god. dok su još mladi i zeleni i misle kako sve znaju najbolje, a takvi upravo u tom periodu treba da se manu teretane i da se uhvate nekog sporta.
"

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #12 poslato: Januar 25, 2006, 07:44:45 pre podne »
pa ovo je katastrofa...ovo je strasno....pa odakle je ovo...??

Van mreže bane83

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #13 poslato: Januar 25, 2006, 11:38:32 pre podne »
Citat: Mladen
Mislim da bi se svi nasmejali kad bi procitali celu temu, ima jos pametnih izjava, ko ima vremena preporucujem
http://www.elitesecurity.org/tema/156961-Kako-da-se-ugojim

Evo jos jedan post

"Vidiš sine, uzmeš pa zamoliš nekog difovca ili fizioterapeuta da ti objasni konstrukciju kičme. Kičma je savitljiva i između pršljenova postoji veliki razmak. Kad ideš u teretanu, ti sabijaš taj razmak između pršljenova. Posle u starosti oboljevaš od kičme iako si sve vežbe pravilno radio. Naučno je ustanovljeno da ko taj prvobitni razmak između pršljenova sačuva do 30 godina (jer je do tada kičma najosetljivija) u starosti neće obolevati od kičme. U teretani radiš samo vežbe "sabijanja" tj. nema vežbi istezanja (osim par) i normalno je da taj razmak može samo da se smanjuje. Kičma je na jednom delu (donjem) savijena pod uglom od oko 90 stepeni. Pa sad ti vidi šta radiš kičmi kad radiš čučnjeve s tegovima i sl. Drugo, onaj ko se nije bavio sportom, a odmah krenuo u teretanu pored sabijanja pršljenova uništava i zglobove. Ko je duže išao u teretanu video je likove koji vežbaju samo zglobove. Mišići su im jaki da izbace određenu težinu na benču ali zglobovi nisu. Samo što ti to ništa ne osećaš u mladosti već u starosti. Onaj ko nije radio vežbe kako treba tj. imao česte upale, na mišićima se stvaraju razni čvorići i kvržice koje i te kako zasmetaju u starosti. Pri tome ne mislim samo na estetiku. Zatim kad ideš u teretanu samo sabijaš mišiće i zglobove. Telo je stalno zgrčeno i onda se na kraju skvrčiš ko neka baba.
U teretanu treba da ide samo vrhunski sportista, onaj ko nije pogrbljen i koji je toliko utreniran tako da ima mišiće koji mu štite zglobove. Neko ko je toliko ojačao da na treningu više ne može da jača, a da bi postigao bolje rezultate onda da ode u teretanu. U nekim zemljama ne možeš da odeš u teretanu ako te onaj na ulazu oceni da ne možeš da uradiš 50 skelkova jer on odgovara za tebe. Da se tebi nešto desi u teretani on bio bio kriv što te je pustio tako nejakog kad je znao da ćeš time uništiti svoje zdravlje. Maloletna lica ne mogu da uđu ni u jednu teretanu jer je u razvoju teretana za njih je smrt. Drugo teretanu mogu da vode samo školovana lica, tj. fizioterapeti i sl. Kod nas instruktor može da bude ko hoće. I bez elementarnog znanja da ti govori šta smeš, a šta ne smeš da radiš. Zato mi imamo najveći broj ljudi obolelih od teretane. Plus što kod nas može da dođe i dete od 14 god da trenira, a tamo negde bi ga poslali da ide kući i da pije mleka.
Onaj u teretani odgovara za tebe šta god da ti se desi, a kod nas te samo pusti ako imaš da mu platiš članarinu. I na kraju izađeš iz teretane, nit si lepo građen nit išta jer se mišići nisu istezali tj. samo su se nabijali, nit imaš lep stomak, jer kako može da bude kad samo misliš kako da dobiješ više mase da bi mogao više da izbaciš. Čast izuzetcima ali takvih je stvarno malo. I na kraju prođe te vreme, tj. ohladi se malo glava i shvatiš da ti teretana više ne treba, a posledice ostanu za ceo život. A u teretanu i idu najčešće ovi od 16-22 god. dok su još mladi i zeleni i misle kako sve znaju najbolje, a takvi upravo u tom periodu treba da se manu teretane i da se uhvate nekog sporta.
"

E ovako...da i ja rechem nesto  :twisted:

"Naučno je ustanovljeno da ko taj prvobitni razmak između pršljenova sačuva do 30 godina (jer je do tada kičma najosetljivija) u starosti neće obolevati od kičme. U teretani radiš samo vežbe "sabijanja" tj. nema vežbi istezanja (osim par) i normalno je da taj razmak može samo da se smanjuje." Ovo je cista glupost ... kichma zavrshava svoje formiranje oko 20 do 22 godine tako da je ne mozes sabijati vise...(naravno sem ako radis nepravilno vezbe s jako velikom kilazom)...

"U nekim zemljama ne možeš da odeš u teretanu ako te onaj na ulazu oceni da ne možeš da uradiš 50 skelkova jer on odgovara za tebe." ... za ovaj pasus...mislim...sta reci...  :evil:

"Drugo teretanu mogu da vode samo školovana lica, tj. fizioterapeti i sl. Kod nas instruktor može da bude ko hoće. I bez elementarnog znanja da ti govori šta smeš, a šta ne smeš da radiš. "

Ovo je jedina stvar u kojoj se delimicno slazem sa "autorom"... stvarno kod nas postoji problem sa manjkom ljudi od znanje koji rade u teretani kao instruktori ili treneri... obicno su to likovi koji su trenirali oko 6 mes do godinu dana i misle da samim tim mogu da daju drugima savete oko SVEGA   :evil:

Al zato uvek mozes promeniti teretanu dok ne nadjes ono sto ti odgovara... a tu je i internet i ovaj forum pre svega da bi ljudi mogli da razmene iskustva i da se savetuju s onima koji iza sebe imaju vidljive rezultate...  :)
mUnZe kOnZa :D

Van mreže Mladen

• Bantamweight Member
« Odgovor #14 poslato: Januar 25, 2006, 11:42:49 pre podne »
Citat: pedjos
pa ovo je katastrofa...ovo je strasno....pa odakle je ovo...??

Eno ti Pedja link u prosloj poruci, pogledaj celu temu i garantujem i dosta smeha :) :)