Evo jedan post sa elitesecurity-a a tema se zove "kako da se ugojim"
Inace tema je na sledecem linku
http://www.elitesecurity.org/tema/156961-Kako-da-se-ugojimMislim da je potrebna registracija na forumu da bi se citalo
Evo sta kaze jedan decko
"Odmah batali kreatine, vitamine, proteine, aminokiseline...
Da bi se ugoji samo trebaš dobro da jedeš. Organizmu je potrebno sve i voće i povrće i meso. Ništa nećeš uraditi ako svaki dan budeš ručao belo meso ili ribu, a večerao jaja.
Znači treba ravnomerno jesti samo u malo većim količinama. I najbolje je stalno nešto jesti, tj. da jedeš po 5 puta dnevno. Doručkuješ, pa sat vremena uzmeš nešto da užinaš pa jedeš voće, pa keva opet spremi nešto pa opet malo jedeš. Pa onda stigne ručak pa se najedeš ko blesav iako je stomak pun, pa opet nešto užinaš, pa večeraš, pa posle večere dok si za kompom opet jedeš neko voće, itd. Uglavnom treba jesti više od 3 puta dnevno i ako hoćeš brzo gojenje, onda jedi dosta masnog - slanine.
Za mesec dana sigurno možeš 10kg i da znaš da si jeo prirodno, a da se nisi kljukao raznim smećem koje trpaju u tu hemiju.
Ja sam se za par meseci ugojio nekih 10kg i niko mi nije verovao da nisam uzimao kreatin. A ugojio sam se tom brzinom kao da sam nešto pio. U početku je bilo teško kad moraš da jedeš ko blesav. Nema gde u stomak da ti stane, a ti moraš i moraš. Al kad proguraš prvu nedelju, posle je lakše.
pOz"
Da ne kazem da je cela tema za plakanje koliko su ljudi neobrazovani a misle da sve znaju... I da, post je napisan danas