E znam da ce me Voja braniti... :lol: Ali ako se odlozi za dalje nece se nikad realizovati, sto ne bi vaskrsni ponedeljak 17.00, mesto recite vi.....
Gde?/
Sta mislite o ideji da se okupimo negde na ovaj veliki praznik i tucamo se jajima ? Ja sam iz licnih razloga propustila poslednje okupljanje zbog cega mi je jako zao Ionako nikoga ne znam pa eto prilike da se upoznamo Ko je za?
Citat: Profimare April 04, 2007, 09:59:13 posle podneEvo natasabg, medonjak i tikica neka kazu kad mogu i mi cemo se prilagoditi Hehe bas si duhovit.Sto se mene tice moze utorak,ali naravno ne u 12h.Znaci sve posle 15h odgovara.I bolje da izaberemo neki mirniji deo grada,ne znam nekako mi je lepse da se tucamo u prirodi nego tamo po centru
Evo natasabg, medonjak i tikica neka kazu kad mogu i mi cemo se prilagoditi
Citat: bajke April 05, 2007, 12:03:14 pre podneE znam da ce me Voja braniti... :lol: Ali ako se odlozi za dalje nece se nikad realizovati, sto ne bi vaskrsni ponedeljak 17.00, mesto recite vi.....Bajke ja sam na tvojoj strani! Ja dolazim kad ti zakazes i nema tu odlaganja, jer kao sto kazes, ako se odlozi za dalje nece se nikad ni realizovati. Ko ne dodje ovaj put, moze doci neki sledeci, nije nikakav problem, jer ne belezimo izostanke i ne kaznjavamo. :-)