Moje skromno zivotno iskostvo me je naucilo sledecih par stvari u vezi vecnog pitanja sta zene vole.
1. Uspeh
2. Moc
3. Bogastvo
4. Lepota
5. Veliki ... jelte
1. Znaci popularnost to su muzicari, voditelji, glumci, uspesni spotristi,kurci palci koji se pojavljuju na TV. David Bekam predstavlja upravo to. On se zvanicno vodi kao preduzece David Bekam. Real ga je debelo platio ali je on realu zaradio stotine miliona evrica. Murinjo druze stari zivis u idealnom svetu koji vise ne postoji, sport/fudbal su pare i nista vise. Bekam je bog u aziji, sta mislis zbog cega je real imao van sezone turneju upravo u aziji. Marketing, brend, biznis, kesh, pa tek onda ta prokleta lopta. Pre neki dan sam sa neta skinuo film o fudbalu u Brazilu koji je snimio gle cuda Nike. Ali to nije sad bitno, film kako klinci pikaju balfu, covece ja koji genetski ne podnosim fudbal sam gledao ceo film otvorenih usta. Ti likovi tako igraju da svi ovi poznati slepci su sramotno smesni, deo kako Robinjo sa pet godina igra brate pa to nije zdravo. Nazalost te lepote nema, kod nas ako do jaja igras, driblas jednom, drugi put, treci put ti lome noge oni pajseri fizikalci.
2. Moc je do jaja stvar. Dzabe Karicu sve pare ovog sveta kada je sjebao Dinkic. Kao sto je bilo jednom u nekoj seriji kada zamenik gradonacelnika kaze nekoj ribi: JA mozda nemam para ali jednim telefenskim pozivom mogu da iskljucim struju celom gradu. Shvatate
3. Bogastvo zna se sta je, debeo ruzan i glup a moze mu se.
4. Lepota tela je tek sada momci, ribe se ne okrecu na plazi za onim sa do jaja trbusnjacima vec za onim koji voze jahtu od deset metara. I zato je lepota tek cetvrta.
5. Veliki momci na plazi takodje imaju vise uspeha od onih sa trbusnjacima.
Zakljucak
najbolje je imati svih pet ako ne onda...
Ovo je moja najveca pisanija u zivotu, koja nema veze sa temom, al ajde barem malo da pametujem.