@Spartacus
ne razumem tvoje pitanje...jel si mislio na gradju ili nesto drugo...pa u svakom slucaju je bolje biti Beckham nego neki vaterpolista...toliko o tome...
PlazmaKeks, svasta od tebe, pa ribe vriste na celu nasu reprezentaciju. Ja sam i rekao da nisu svi extra gradjeni, recimo sidrasi uglavnom imaju salo... konkretno cu ti navesti samo Ikodinovica i Udovicica... posto si vec trazio primer... posebno ovaj drugi, nema ni gram sala i ima zaista savrseno telo sa stanovista prosecnog coveka i gde god se pojavi, devojke uzdisu... a da ne pricam o Sapicu... covek je jak kao zivotinja i ogroman je i sve...
Ja sam jednostavno pristalica zdravog razvitka tela a mislim da se mozemo sloziti oko toga da je profi BB daleko od zdravog sporta...
Bekam je najobicnija pedercina i ne vidim ko bi voleo da izgleda kao on.
Meni se sprinteri ne svidjaju ali mi se recimo MNOOOOOOOGO svidjaju gimnasticari !!! To je neverovatno koliko su dobro gradjeni... nevidjeno nesto...
krenimo redom...
-ribe vriste na celu reprezentaciju isto kao sto vriste i na nase kosarkase,fudbalere,rukometse,ma na bilo koga ko je ispred skupstine sa osvojenom medaljom...jel mislis da bi neka riba obratila paznju na te iste sportiste da nisu popularni...jebiga brate...kes,kolica,vlazna pica...ako cemo vec o vristanju,ribe u nasoj zemlji uglavnom najvise vriste na matore,debele,celave "biznismene" sa dzipovima...
-ne da nisu svi vaterpolisti extra gradjeni,nego nijedan jedini vaterpolista nije dobro gradjen...izem ti ja tu gradju kad neko izgleda ko obican drvoseca...
-sta je toliko specijalno Ikodinovic...a da pa riba mu je Natasa Bekvalac,a ona je bas poznata kao veoma izbirljiva po pitanju muskaraca (lepo sam ja pominjao matore,celave "biznismene"),sad je samo nasla mladjeg i lepseg sponzora,nista vise...nemam ja nista protiv Dace,cak sta vise on mi je i najgotivniji od svih tih vaterpolista...
ali ladno si za Udovicica da nema gram sala i da ima savrseno telo...hahahahahahahahahaha...pa ajde molim te okaci samo jednu njegovu sliku pa da vidimo to savrseno telo...on je bre skroz zaliven...ej bre...pa on ni nema definiciju...a to sto se "ribe pale na njega",pa palile bi se i na tebe podjednako ako izlazis u Stupicu svako vece i trosis evrice na najskuplja pica...
-a za Sapica ti je najbolji komentar...i moj deda izgleda kao "zivotinja" i "jak je i ogroman" pa jel sad treba takvim ljudima da se divimo...pa onda lepo svi u mekdonalds...
-ti nisi i nigada neces biti profi bb,tako da je glupo da ti komentarises sta je zdravo a sta nije...koliko ja vidim pedja se super drzi,milos se super drzi...zoran jovanovic se super drzi,petar celik se super drzi...hm...ljudi u njihovim godinama izgledaju kao da su iz pecine izasli ili kao da se spremaju tamo da podju...pa koja je onda tajna tih sportista koji se bave sportom koji je daleko od nekog zdravog...
a sta je po tebi zdrav sport...plivanje,vaterpolo...pa i tu se desavaju svakakvi doping skandali...jel mozda plivaci uzimaju neke "zdrave anabolike"...
-kako mozes za nekog da kazes da je najobicnija pedercina ako mu je zena jedna od najlepsih riba na svetu...sta ti si mnogo lepsi i uspesniji od Beckhama ali nisi imao dobar marketing pa ljudi nikako da vide tu tvoju anticku lepotu...kako bre mozes da sudis o ljudima na takav nacin...niko ovde nije vredjao vaterpliste samo je rekao iskreno sta misli o njihovoj gradji...ti tu nesto pricas kako je ovde neko sujetan,a izjavljujes najvece nebuloze...
-ajde objasni mi kako gimnasticari mogu biti bolje gradjeni od sprintera...ajde prosvetli nas...sta je toliko nevidjeno kod njih...jesi li nekada video gimnasticara bez majice...tih ih vidis samo u onim trikoima i onda u prvi plan padaju njihove ruke koje su veomma masivne i odlicno izdefinisane,ali takodje i veoma neproporcionalne u odnosu na ostatak tela...pa pogledaj im ramena,ledja,grudi...daleko su im losije te misicne partije od bicepsa i tricepsa...i to je tebi neverovatno,nevidjeno...ma ti bas nemas predstavu o lepoj gradji,zar ne...
ej bre za sprintere kazes da ti se ne svidjaju,a vaterpoliste velicas,pa s tobom nesto stvarno nije u redu...bolje ti zaobidji ovaj forum jer ti ocito mesto nije ovde...
a sad par reci o diskusiji u vezi Beckhama...
pre svega izvinjavam se sto sam ga uopste pomenuo,jer da ga nisam upotrebio u onom kontekstu ne bi ni bilo ovoliko rasprave o njemu...ali ajde kad smo vec naceli i tu temu...
meni je on oduvek bio gotivan igrac i pre nego sto je postao tolika medijska zvezda...ipak niko ne moze poreci da covek stvarno ima jedan od najboljih centarsuteva na svetu,a takodje odlicno izvodi kornere i slobodnjake,plus dobar pregled igre,dobra dodavanja i pre svega odlicna angazovanost i u odbrani...e sad,da se ljudi nisu toliko bavili njegovim "estetskim izgledom" i da nisu pravili od njega "Soccer version of Brad Pitt" sigurno ne bi bio toliko osporavan...jer na kraju krajeva ljudi su sujetni pa uvek primete frizuru pre dobrog dodavanja i onda krenu price "vidi ga ovaj peder","sta ce bre ovaj maneken" i slicne...
dobar je on fudbaler...