Novembar 01, 2024, 09:36:47 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: MOLIO BI ZA POMOC  (Pročitano 27420 puta)

Van mreže IgorPG

• Minimumweight Member
  • **
Odg: MOLIO BI ZA POMOC
« Odgovor #60 poslato: Maj 07, 2007, 12:54:24 posle podne »
Pa kako kad ali vise sa rostilja i ribu i piletinu

Spartak

• Gost
« Odgovor #61 poslato: Maj 07, 2007, 01:47:23 posle podne »
ultimate je odlican

Van mreže princo

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #62 poslato: Maj 07, 2007, 05:00:18 posle podne »
Pa kako kad ali vise sa rostilja i ribu i piletinu

ja kontam da uzmem elektricni rostilj pa da pecem na terasi :). Sit sam vec vise.
Pokusaj sa varijacijom UH-a, kao sto su ti rekli.

Van mreže IgorPG

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #63 poslato: Maj 10, 2007, 12:13:26 pre podne »
Bili mogao da mi neko napise neke kolicine UH (konkretno sto),i kako da radim te varijacije po danima.Unaprijed zahvalan.

Van mreže LazicExyu

• ExYu-fitness
« Odgovor #64 poslato: Maj 10, 2007, 01:00:43 pre podne »
koliko mi se cini da sam ti ja napisao kako to funkcionise..gramazu sam odredis prema svojoj potrebi neko psihicki ne moze da izdrzi dane kada ima npr 100 gr ili 0 gr UH..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #65 poslato: Maj 10, 2007, 03:18:08 pre podne »
koliko mi se cini da sam ti ja napisao kako to funkcionise..gramazu sam odredis prema svojoj potrebi neko psihicki ne moze da izdrzi dane kada ima npr 100 gr ili 0 gr UH..

..e takvi me najvise nerviraju..a sto je najbtnije..planiraju da se tkamice..

i onda im ja sastavim plan diejte..i kada imaju 0% UH day...placu..ne mogu..ludim...nemam snage.....i slicno..

1 dan!!!!!

postavim im pitanje...sta ce biti onda dragi tkamicaru kada ti dodje 0% week na kuvanom oslicu..???..to se ne moze prespavati..cak sto vise..treba da se zapne kao nikada da se glik isprazni do kraja

Van mreže Nikola_M

• Bantamweight Member
« Odgovor #66 poslato: Maj 10, 2007, 12:44:18 posle podne »
Pedja je potpuno u pravu...
npr. Goran Ilic je od nove godine na nuli UH.
Be yourself no matter what they say.

Van mreže IgorPG

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #67 poslato: Maj 10, 2007, 01:26:50 posle podne »
Prvo moze li bez te nervoze Pedjoni,ako ti se ne odgovara na moja pitanja nemoj nista odgovarati,ja sam ovdje dosao da od profesionalaca kao sto si ti naucim nesto ali izgleda da nemam srece.Prvo si trebao procitati moje predhodne postove pa davati takve odgovore.
Imam problema u fazi def. vec 10 nedelja sam na dijeti i stvari su isle dobro mada zadnje dvije nedjelje je sve stalo ili mi se cini.Moj problem je u tome sto uzimam jako malo UH.Samo za rucak obicno neka salata i kuvani krompir ali bude vise dana da ni to ne uzimam.A unesem od 2.5 do 3 grama proteina po kilogramu tezine u 5-6 obroka dnevno racunajuci i proteinski sejk kao jedan obrok.Nemojte pogresno da me razumijete da nema rezultata,ima mozda bi bilo najbolje da vam posaljem sliku pa da sami procijenite.

Van mreže LazicExyu

• ExYu-fitness
« Odgovor #68 poslato: Maj 10, 2007, 01:33:51 posle podne »
mislim da ne misli uopste na tebe..ima takvih ljudi i to je cinjenica....a ne napredujes zato sto si umrtvio metabolizam proteinskom dijetom, zato se variraju UH, da se stmulise stitnjaca na rad i da radi metabolizam kako treba..ti ces uskoro da pocens da vuces energiju iz proteina i telo ce da ga prepoznaje kao energiju a ne kao gradivnu materiju.

Van mreže IgorPG

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #69 poslato: Maj 10, 2007, 01:43:43 posle podne »
Ok zahvaljujem Lazic,a mozes li mi reci posto radim i imam problema sa spremanjem jutarnih obrika ima li neki gotovi UH koji bi mogao kupovati da bi jeo dok sam na posao.Ima li nesto u onim prodavnicama zdrave hrane.

Spartak

• Gost
« Odgovor #70 poslato: Maj 10, 2007, 03:03:21 posle podne »
ovsene pahuljice,pozeljno bi bilo da budu konzumirane ujutru,samo moraces ih prokuvat ili barem natopit u whey ili nekom soku bez secera da odstoje jer neznam mozes li ih sirove jest

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #71 poslato: Maj 10, 2007, 03:21:25 posle podne »
Prvo moze li bez te nervoze Pedjoni,ako ti se ne odgovara na moja pitanja nemoj nista odgovarati,ja sam ovdje dosao da od profesionalaca kao sto si ti naucim nesto ali izgleda da nemam srece.Prvo si trebao procitati moje predhodne postove pa davati takve odgovore.
Imam problema u fazi def. vec 10 nedelja sam na dijeti i stvari su isle dobro mada zadnje dvije nedjelje je sve stalo ili mi se cini.Moj problem je u tome sto uzimam jako malo UH.Samo za rucak obicno neka salata i kuvani krompir ali bude vise dana da ni to ne uzimam.A unesem od 2.5 do 3 grama proteina po kilogramu tezine u 5-6 obroka dnevno racunajuci i proteinski sejk kao jedan obrok.Nemojte pogresno da me razumijete da nema rezultata,ima mozda bi bilo najbolje da vam posaljem sliku pa da sami procijenite.
..

CEK..CEK..AJD OVAKO..

ZASTO BIH SE JA NERVIRAO ZBOGH TEBE???..

STVARNO MI NISI JASAN....I NARAVNO DA SE NIJE ODNOSILO NA TEBE VEC NA JEDNOM MOMAK IZ SLO KOJEG TRENIRAM..AKO HOCES BAS..

IDEMO DALJE...

DA SI TI CITAO PAZILJVIO OVJA FORUM..ONDA NE BIH NI PSOTAVLJAO TAKAVA PITANJA.

JER JA CITAM FORUM NA KOJEM RADIM DAN I NOC TAKO DA NEZNAM OD KUDA TI IDEJA DA NISAM CITAO TVOJE..

DALJE..

DAKLE..DA SI CITAO..ONDA BIH I NSASO GDE JE GRESSKA..

TELO SI DOVEO DO STADIJUMA GDE UH PREPZNAJE KAO SPASONOSNU AMTERIJU ZA ODRZAVANJE BAZALNOG METABOLZIMA.

STA TO ZNACI.

UNOSICEI VEOMA MALO UH SVAKI DAN..TELO SE S VREMENOM NA TO PRIVIKAVA I POCIENJ DA SE BRANI NA TAJ NACIN STO USPOROVA STOPU METABLZIMA..

BEZ OBZIRA KOLIKO TI UNOSIS B TO NEMA VEZE SA NICIM..

TVOJ CILJ JE SKIDANJE KG..A NE ZAUSTAVLJANJE METABIZLMA...

METABILZAM U TIM FAZAMA TJ SKIDANJA KG MOZES DA PREVARIS JEDINO NA TAJ ANCIN STO CES DA ROTIRAS UNOS UH,.OD EXTREMNO VISOKOG UNOSA DO EXTREMNO NISKOG.....

AKO SA TIM IMAS PROBLEM..ONDA IMAS PROBLEM KOJI TI SADA SI PONOSAN VLASNIK...

DAKLE...MOZES DA BUDES NA TAKVOJ DIEJTI JOS 4 MESECA..REZULATTI CE BITI MINIMALNI ILI NIAKKVI..JEL KAO STO REKOH..TELO SE BRANI TJ NAVIKNUTO JE AN TO I TACNO ZA STA CES U TOKU DANA I KADA DA KONZUMIRAS..

NE MISLIM U BUKVALNO..

NADAM SE DA SI SADA NESTO NAUCVIO I DA SI ZADOVLJAN SA ODGOVROM..

A KAO STO REKOH..VEC SAM PRICAO O TOME I DA SI CITAO..ONDA BI I NASAO

Van mreže N_E_Z_N_A_L_I_C_A

• Heavyweight Member
  • Krkam kao budala!!! MASS!!!
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #72 poslato: Maj 10, 2007, 04:20:50 posle podne »
Ima nas još koji volimo da učimo, odavde se znalo većina ali ipak ima i nešto nova, thx  :wink:
Kako je fino kad imaš pojašnjenje od početka do samog kraja...

Pedja samo još nadodaj ako nije problem što se dešava sa proteinima i kako ide taj proces kad tijelo počinje da stvara od Proteina UH?

Van mreže LazicExyu

• ExYu-fitness
« Odgovor #73 poslato: Maj 10, 2007, 07:42:27 posle podne »
Ok zahvaljujem Lazic,a mozes li mi reci posto radim i imam problema sa spremanjem jutarnih obrika ima li neki gotovi UH koji bi mogao kupovati da bi jeo dok sam na posao.Ima li nesto u onim prodavnicama zdrave hrane.

ne mora da bude bas bukvalno UH..ali malo maste kupis bezmasni jogurt popijes malo i u unutra sipas ovesne, sacekas 30-ak minuta i pojedes..ili kupis integralnu kiflu, ella sir, unutra ili belo i tunjevinu i resio si i UH i proteine..ili poneses samo kuvanu rizu u ciniju i mesa..ma masta samo..
nema sta da te bude blam ja sam tako jeo tokom cele srednje skole.4 godine..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #74 poslato: Maj 11, 2007, 03:04:16 pre podne »
Ima nas još koji volimo da učimo, odavde se znalo većina ali ipak ima i nešto nova, thx  :wink:
Kako je fino kad imaš pojašnjenje od početka do samog kraja...

Pedja samo još nadodaj ako nije problem što se dešava sa proteinima i kako ide taj proces kad tijelo počinje da stvara od Proteina UH?
..NECE ONO URADITI OD PROTEINA UH....VEC CE VISAK DA SKALDISTI KAO ONO STO NAM NE TREBA..

ILI PREVEDENO...POKUSTAI CE DA DEPONUJE BELNACIVEIN ZA KASNIJE KAO VID ENERGIJE..STO JE SUSINISKI NEMOGUCE I ONDA JE NEMINOVAN PROCES LEPLJENJA MASNIH NASLAGA.

ALI...ALI...OVO SE PODRAZUMEVA SAMO ONDA I U OVOM SLUCAJU KAO KOD OVOG MOMKA..KADA USPORIS METABLOZIAM..

UKOLIKO TEBI METABLZAM BELNACEVINA DELUJE ODLICNO..ONDA NEMA TE KOLICINE BELANACCVINEA...BAR NIKO OD NAS NEMA TOLIKO PARA...DA UNESE TOLIKO DA BELANCEVINE SKLADISTI KAO MASTI..

DAKLE..SAMO U OVOM SLUCAJU..