znam da sam temu zapoceo pitanjem sta uz Animal ali povela se prica i skrenuta mi je paznja na sta gresim i evo posle 9 sati citanja foruma ( najvise o ishrani i suplementima i trening po malo ) naucio sam i ja nesto pa da zavrsim ovaj moj pocetnicki staz
pitacu ovde za pocetak da ne otvaram novu temu vezano za moj trening.
jel ok sledeci program za pocetak :
Pon: Ledja - triceps
sreda: ramena, i da pocnem i noge iako nisam planirao
petak: grudi i biceps
utorak i cetvrtak bi iso na kardio 30-tak minuta biciklu a petal trcanje 20-30 min kombinovano lagano 5 min pa 1 min max pa opet lagano jos 10 min pa na kraju dok mozem max brzina oko 2 min i onda lagano kuci...
hranu sam komplet smanjio tesko mi je al trpim. Danas sam pojeo samo 2 jaja malo sira i parce hleba posle treninga i oko 18 h 80 gr tunjevine ekstra izcedjene sa parcetom hleba i 200ml jogurta ... i osim vode nissta nisam uneo u sebe od hrane
osim animala uzo sam amino kiseline pre i posle (po 2 tablete) trcanja i glutamin posle ... za sutra san kupio 300 gr belog mesa a posto mi je dan za odmor jescu njega bez icega ceo dan samo njega ( kuvano bez soli ) tj samo proteine ni gram prokletih ugljenih hidrata, nadam se da ce ovo sve rezultovati smanjenjem mog ukleto prokletok sala... ovako nocu nervoznom dodje mi da ga nozem sve isecem...
poz