1. OK znaci izbacicu skroz sir iz upotrebe , ako bas moram koristicu Ella od 0% m.m. i jabuke cu da izbacim iz ishrane ok.
2. pre treninga sam i uzimao proteine i zavidi od njih UH znaci sada kompleksne UH ok gledacu da se drzim toga
3.hleb je odlucen i navikao sam se na razeni
4.ok
5. ma ok uzecu tunjevinu u vodi ( sopstvenom soku bez ulja )
6.za sir sam reko necu vise da ga probam osim ella.
belo meso i ostalo kuvam sa malo soli a ostalo pecem samo na Alu foliju bez ulja.
sampinjone smem na alu foliji npr. 200gr ? dodatak za meso posle treninga ?
LJudi ja sam mnoogo resio jos odavno a sada imam jos jacu volju tako da makar umro ja ovo ima da ispunim evo vec 3-4 sata umirem od gladi i osim vode nista necu da uzimam.
Hvala jos jednom.
p.s. nego niste mi rekli danas pocinjem sa Animal Cutom sta od suplemenata da koristim pored njega, nabavio sam kreatin i glutamin da mi se misicna masa poveca ili bar ne smanji ( ono nema sta da se smanjuje na 30cm obim ruke ) al zato ima na 130 cm obim struka
btw kad sam poceo ovo su moje proporcije ( ako se to tako moze nazvati ) :
napomena : do pre 2 godine imao sam 35 kg manje a onda se aglo udebljao po izlasku iz bolnice posle mucenja na infektivnoj sa njihovom hranom i mozda na psihickoj bazi poceo da jedem ko lud. no nije to poenta price sad sam resio da se sredim opet ko sto sam bio pa i bolji u misicnoj masi.
daklem proporcije :
31 obim bicepsa ( kad ga nadujem kolko mogu ) desna ruka leva 30 cm
stomak opusten : 128cm
grudi 102 cm
stisnute grudi 115cm ( kad namestim pozu ko za slikanje )
butine stisnute 68cm
podlaktica stisnuta 25cm : ( jedan od gorih delova ko da nemam misic mozda 1-2 cm
E sad kazite ako sam promasen slucaj da sve odmah ostavim i ne trosim vreme zivce ( ne male pare mesecno - ne secam se kad sam kupio odecu sve ide na usplemente i teretanu ) od glupavog dyma burna sam samo postao nervozan i agresivan i nista vise... zato moram Animal Cuts da uzimam uzo bi ja jos nesto jace samo kad bi znao gde da se kupi pa makar obio trafiku...
pozdrav i izvinite na dosadi i predugackom postu znam da sam vas vec smorio