prijatelju...
neznam zasto naglasvas da ste 'vi glupi",mislim,ovde niko to niej rekao niti ce da kaze....
ja znam za to takmicenje u mac kada je igro isao tamo,ali to je privatno takmicenje i moze da se oragnizuje po bilo kojim praivlima,isto kao i ovo sto ja idem u svedsku 7.4....
sta hocu da kazem..neznam u kom delu se bas ne razumemo.....
moja poenat aje...da kroz sve ove kategorije nece biti dovljno takmicara da bi takmicenj bilo vrhusnki.
apolutna kategorija na jednom materskom prvenstvu bez odrzavanja kategorija pre toga nije resenje..veruj mi..
treba svakome dati sansu da osvoji prvo mesto...
ali....ali...
ako podelimo takmicenje an toliko kategorija da ce i onaj ko je slucajno tu dosao kao gledlaca moci sebe da najde i da ukaci jednu kategoriju gde je konkurencija smesna i eto nama novog sampiona i to BALKASNKOG..
ja o tome prica..
da se blati titula balkasnkgo sampiona..bas iz tog razloga..sto ne mozes recimo da poredis prolsogdisnjeg aposlutnog sampiona i igora koji je bio prvi do 100kg i da njihov rezualtat izjednacavas recimo sada sa nekim ko ce da zaluta u neku od kategorija gde ce biti on sam ili evenutalno imati ce jos jednog protivnika...i eto..i ona je balkasnki sampion tj on ce da bude sampion isto kao i ova dvojica...
to je lose i lsoa reklama za ovaj sport..
mislim...zamisli scenu gde se tiodrices mesecima svegta..spremas se...pobedis u nekoj jakoj kokurenciji i psotanes balkaski sampion i onda ti dodje i neko kaze..pa sta....i ja sam balkasnki sampion..a ono....
ovo ti govrim iz razloga sto jak dobro znam sta se desava kod nas..
pa tako ljudi koji ne mogu da udju u finale na drzavnom prvenstvu oldaze na neka tkamicenja i psotaju svetski sampioni....
e sada...ja sam porsle godine bio 15 na svetu...u ifbb federaciji....vidim da si dobro inofisman o celoj stvari pa znas sta je i bilo tamo..
ali sta to meni vredi...kada mi u ovoj zemlji imao nekoliko svetskih prvaka i BODY BUDLIDNGU!!!
jel sada razume sta hocud a kazem..
ali kao sto rekoh...
nema veze....hteo sam samo da skrenem paznju na te stvari koje se desavaju i koje vode ka sunovaratu tog takmicenja..veruj mi.....mislim..sam zamisli kakvih ce sve kalkulacija da bude...
idem u ovu kategoriju..necu u onu..zasto je ovaj u onoj..zasto u onoj..i tako do beskonacnosti.
pozdrav za tebe