...(Nazalost - Arnold me nije ovoga puta pozvao...)
neki sukob ili je nesto drugo u pitanju???nije mi jasno,valjda mu je u interesu da pozove nekog ko je toliko postigao u ovom sportu,a nije ga bilo neko vreme,tako bi takmicenje ucinio zanimljivijim a takmicare motivisanijim da pobede starog lava
Ja sam uvek imao dobar odnos sa Arnoldom...
Uvek me je pozivao na takmicanje i ja sam se dva puta tome odazvao (1992 i 1999)...
Bio sam i na nekom snimanju sa njim na Venice Beach-u, licno je za mene pitao da se slikam za njegovu Enciklopediju (za sta mi je poslao personalno pismo i CEK u znak zhvalnosti - koji ja nisam ni ocekivao).
U Los Andjelesu me je jos jednom sreo i pitao dosta pitanja o Jugoslaviji, Srbiji i ratu....
Sve je bilo u redu dok pretprosle godine (2004) DEA (Drug Enforcement Agency) nije poslala gomilu agenata u Kolumbus Ohajo na njegovo takmicenje ARNOLD KLASIK - i napravila pravi skandal.
Sve novine su o tome pisale, televizija...a Arnold i njegov partner Dzim Lorimer su morali dati izjave...
Problem je u tome da su agenti pitali za mene - i ispitivali sve bildere o meni! Trazili su informaciju koja bi mene povezala sa distribucijom i preprodajom anabolickih steroida!
Mnogi su pozvani da daju testimoniju u Ajovu (Titus, Flex, Roni, Naser, Richard, Chad Nichols, Melvin....itd)
Kao sto znate - Americka vlada me je istrazivala i ispitivala uzduz i popreko - i nakon skoro trogodisnje afere - nisu NISTA mogli naci sto bi me povezalo za bilo kakvu distribuciju!
Jedan jedini slucaj i jedna prodata ampula ili pilula me je mogla kostati zatvora - jer sam za njih bio "zeljena osoba" (povezan sa Balko laboratorijom...trener mnogin svetskih zvezda, sportista i profesionalnih bildera). Da sam BILO sta uradio - sigurno je da se nikako ne bih izvukao. Najveca Federalna Agencija me je istrazivala, pretrazila moju kucu, ispitala sve prijatelje, komsije i poznanike.
Kuca i teretana su mi bili non-stop pod kontrolom (Pedja Vuckovic je o tome upoznat - nekim fotografijama na kojima je i on bio u 2 ujutru ispred moje kuce sa Beri Kabovom...).
Svi moji prijatelji i neprijatelji iz sporta su bili intervjuisani i dan im je imunitet - da priznaju i da su oni nesto uradili vlada im nebi NISTA - samo da im oni kazu neku informaciju o meni kako bi me mogli uhapsiti!
Cak ni moji neprijatelji nisu mogli naci ni jedan slucaj...iako su neki nagovestavali da su oni nesto culi...ali nemaju dokaza...
Posto o tome NEZELIM da pricam - jer time samo otvaram dalju diskusiju - zavrsicu da ja nikada nisam NI POMISLIO da distributujem niti najmanju kolicinu NIKAKVIH nedozvoljenih sretstava...a kako to u zivotu ide - upravo su mene uhvatili da od mene naprave "primer".
Nakon velikog skandala sa steroidima i cele Americke javnosti (ukljucujuci predsednika Busa, guvernara Svarcenegera...i ostalih) takodje svih vrhunskih sportova (americki futbal, atletika, hokej, bejzbol...itd) - steroidi su postali DRZAVNI NEPRIJATELJ BROJ JEDAN!
U mom slucaju - svi su shvatili da su gledali na pogresnog coveka...ali su milioni dolara potroseni (na istragu) i to je ono sto njima najvise smeta.
Ja nikad nisam ni krio da uzimam steroide...to sam i agentima, i advokatima i svima ostalima rekao...ALI JEDNA JE STVAR UZIMATI a druga je biti optuzen na prodaju!
No, da se vratim ZASTO ja nisam pozvan - nadam se da vidite logiku po svemu sto se dogodilo.
Da li bi Arnold i Dzim voleli da imaju taj rizik da im pozvan takmicar OPET bude jedan od "pozeljnih" za federalne agente?
Ipak, odredjeni ljudi povezani u vrhu naseg sporta su mi rekli da nekako Arnold i Dzim nisu ni dobili informaciju da sam ja zeleo da se takmicim...ali to je kompletno druga prica...